Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021

Μητροπολίτης καλεί πιστούς να μην κάνουν το εμβόλιο του κορωνοϊού (VIDEO)


 Εισαγγελική παρέμβαση για τις αναφορές του Μητροπολίτη Κυθήρων

Παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ για το εμβόλιο και την σύστασή του προς τους πιστούς. Όπως αναφέρεται, «με εντολή της Διευθύνουσας την

Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά διενεργείται επείγουσα προκαταρκτική εξέταση προς διερεύνηση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων πράξεων η οποία ανατέθηκε σε Εισαγγελικό Λειτουργό».

Οι αναφορές του Μητροπολίτη Κυθήρων έγιναν μετά τον Εσπερινό της περασμένης Κυριακής, 27 Δεκεμβρίου, όταν κάλεσε τους πιστούς να μην κάνουν το εμβόλιο γιατί παρασκευάζεται από το προϊόν των εκτρώσεων.

Τι είπε ο Μητροπολίτης Κυθήρων για το εμβόλιο

Ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ, την ώρα που ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος εμβολιαζόταν στον Ευαγγελισμό εκπροσωπώντας την Εκκλησία της Ελλάδος απέρριπτε το εμβόλιο και διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις από άμβωνος.  Έτσι, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου μετά τον εσπερινό ο Μητροπολίτης Κυθήρων είπε επί λέξει όπως θα δείτε και στο βίντεο

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

«Μια είδηση από την γειτονική Ιταλία από ορθοδόξους χριστιανούς που επικοινωνούν μαζί μου οι άνθρωποι αυτοί με πολλή αγάπη, είπαν το εξής οι άνθρωποι αυτοί με ανησυχία μεγάλη ότι τα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν από σήμερα και άρχισε από τους άρχοντες η χρήση, αυτά γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων. Είναι πολύ φοβερό αυτό αδελφοί μου και έχουν ανησυχήσει οι χριστιανοί της δύσεως οι Παπικοί και απευθύνθηκαν εις τον αρχηγό τους τον Πάπα και εκείνος βέβαια τους καθησύχασε και τους λέει: «έτσι είναι αλλά κατ’ οικονομίαν θα το δεχτούμε για την υγεία των ανθρώπων». Αυτό όμως είναι μεγάλο λάθος και εκείνος βεβαίως βρίσκεται εκτός της μιας αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την γνώμη του, αλλά εμείς οι ορθόδοξοι δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο». 

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ MEGA ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΤΟΤΕ ΜΑΥΡΟ... ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ... ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ... ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!!

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΟΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Ή ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ!

Δείτε το βίντεο (ΕΔΩ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις