Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Μητροπολίτης Κοζάνης: Κάντε το εμβόλιο!!! Όσοι λένε όχι είναι δήθεν χριστιανοί, vid - ΕΣΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΤΙ ΛΕΣ;


 «Αν η επιστημονική κοινότητα δεν πιστεύει στον Θεό είναι δικό της πρόβλημα. Αλλά αυτά που μας λέει είναι σωστά».

Οι εποχές περίεργες και πολλοί κληρικοί δεν δείχνουν απλά ενθουσιασμένοι εμπρός στην ιδέα του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό αλλά εκφράζουν μία εντυπωσιακή προσήλωση στα όσα λέει η κρατική επιτροπή «ειδικών» αλλά και η διεθνής κοινότητα.

Σε αυτή την κατεύθυνση χαρακτηρίζουν δήθεν χριστιανούς, όσους ιερείς και κοσμικούς αναπτύσσουν αμφιβολίες για τα εμβόλια, εισακούοντας άλλους επιστήμονες εκτός επιτροπής, οι οποίοι έχουν καταθέσει εύλογους προβληματισμούς για το συγκεκριμένο εμβόλιο που δόθηκε με αστραπιαίες διαδικασίες, μην λαμβάνοντας υπόψη τυχόν μελλοντικές παρενέργειες.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Ένας από αυτούς τους ιερείς είναι ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης Παύλος, ο οποίος κατά το σημερινό κήρυγμά του και πριν την κοπή πίτας εντός του Μητροπολιτικού Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Κοζάνη, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Να κάνετε το εμβόλιο και αφήστε κάποιους φανατικούς, δήθεν Χριστιανούς, κληρικούς και λαϊκούς, τους λεγόμενους “Ζηλωτας».

 «Η ζηλωτισμός τους είναι εκτός του Ευαγγελίου. Ο Θεός (σ.σ. Γιαχβέ) είπε, δια της Σοφίας Σειράχ (σ.σ. Παλαιά Διαθήκη καμία σχέση με τον Χριστό) να ακούμε την επιστημονική κοινότητα . Αν η επιστημονική κοινότητα δεν πιστεύει στον Θεό είναι δικό της πρόβλημα. Αλλά αυτά που μας λέει είναι σωστά», συμπλήρωσε.

Περαιτέρω σχόλια περισσεύουν! Πού να έρθει κάτι άλλο αργότερα, το οποίο δεν θα είναι εμβόλιο αλλά κάτι το οποίο θα πιστοποιεί το εμβόλιο, θα εμφυτεύεται και ενδεχομένως χωρίς αυτό να μην μπορείς, ούτε να πουλάς ούτε να αγοράζεις.

ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ... ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ... ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ... Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ... ΦΟΒΑΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ!!!

ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις