Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

«Ο Θεός όταν μπαίνεις στον Οίκο του δε σε αφήνει να πάθεις κάτι»

 Ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης, που είδαμε πρόσφατα στις οθόνες μας μέσα από το «Κόκκινο Ποτάμι» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καριέρα του, στους ρόλους που έχει παίξει, αλλά και στην προφητεία

που του είπε ο Άγιος Παΐσιος, ότι δηλαδή θα γίνει ηθοποιός ενώ σχολίασε τη χρήση μάσκας στις Εκκλησίες σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Open και στην εκπομπή Καλοκαίρι #not. 

Για τη χρήση μάσκας στις εκκλησίες δήλωσε: «Πιστεύω ότι δεν απαραίτητη. Όταν έχεις έναν καλεσμένο στο σπίτι σου, κάνεις το καλύτερο να τον εριποιηθείς και τον φροντίζεις. Όταν μπαίνεις στον οίκο του Θεού, θα σε αφήσει ο Θεός να πάθεις κάτι; Πώς είναι δυνατόν, στον οίκο του Θεού μένεις, είναι παιδαριώδες αυτό. Το σκέφτονται αυτοί που έχουν σκοπιμότητες. Είναι δυνατόν να συγκρίνεις με τον Θεό, τον χτίστη με το χτίσμα; Πλανάστε όσοι πιστεύετε ότι δεν κοινώνησαν! Κοινώνησαν αρκετοί άνθρωποι εν μέσω κορονοϊού το Πάσχα. Ασφαλώς κοινώνησα κι εγώ, δεν έπαθε κανείς τίποτα».

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην προφητεία που του είπε ο Άγιος Παΐσιος, ότι δηλαδή θα φίρμα και γνωστός: «Στο ξεκίνημά μου, πριν μπω ακόμα στη σχολή μου είχε αναφέρει εσύ που θα έχεις λόγο και θα βγαίνεις στις τηλεοράσεις, μην ξεχάσεις να μιλήσει για τον Χριστό και για αυτό είμαι τόσο μαχητικός».

Παρακολουθήστε: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις