Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2021

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Οδηγός παραλίγο να παρασύρει αστυνομικό για να γλιτώσει τον έλεγχο - ΒΙΝΤΕΟ


 Δρακόντεια ήταν τα μέτρα της αστυνομίας για την αποτροπή συγκεντρώσεων σε δρόμους και πλατείες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το κέντρο της Αθήνας άδειασε από κόσμο, ενώ στους δρόμους βρίσκονταν όλο το βράδυ πάνω από 5.000 αστυνομικοί στην Αττική, και άλλοι τόσοι σε όλη την επικράτεια.

Από τους ελέγχους δεν έληξαν και τα παρατράγουδα. Στο μπλόκο της παραλιακής λεωφόρου ένας οδηγός, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, πάτησε γκάζι και πέρασε "ξυστά" από τον αστυνομικό που του έκανε σήμα να σταματήσει.

Όπως θα δείτε σε αποκλειστικό βίντεο του Star, λίγο μετά τις 11:30 το βράδυ στην λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Καλαμακίου, ο αστυνομικός, που βρισκόταν στο μπλόκο, έκανε σήμα από μακριά στον οδηγό να σταματήσει. Όσο πλησίαζε προς το μέρος του και εκείνος δε σταματούσε, συνέχισε να σφυρίζει και να του κάνει νόημα με τα χέρια ότι πρέπει να κάνει στην άκρη του δρόμου.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Όμως ο οδηγός, προκειμένου να μην φάει το πρόστιμο των 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, ανέπτυξε ταχύτητα και χωρίς να υπολογίζει την ανθρώπινη ζωή, έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό και πέρασε σαν βολίδα ξυστά από τον αστυνομικό.

Δείτε το βίντεο (εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις