Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Προβλήματα στις παραδόσεις των Rafale στην Ινδία βλέπουν ρωσικά δημοσιεύματα εξαιτίας του κορωνοϊού!

 Προβλήματα αντιμετωπίζει η Γαλλία με τη δεύτερη παραγγελία των 36 Rafale από την Ινδία και αυτό ίσως αποτελέσει την αιτία για να την χάσει, προς όφελος της Ρωσίας.

Αυτό αναφέρει ο Ρώσος αναλυτής Dmitry Sikorsky. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Γαλλία αντιμετωπίζει προβλήματα στις παραδόσεις των Rafale στην Ινδία, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δεν γίνεται συγκεκριμένη αναφορά στα προβλήματα αυτά ούτε κατά πόσο οι παραδόσεις που ζητά η Ινδία δεν μπορούν να τηρηθούν από την Dassault, αλλά σημειώνεται πως η ινδική Αεροπορία εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα αντί της δεύτερης παραγγελίας για 36 Rafale να προχωρήσει αντ΄ αυτού στην προμήθεια 21 MiG-29 και 12Su-30MKI.

Σύμφωνα μάλιστα με  τους Times of India, η ινδική κυβέρνηση έχει ήδη έτοιμο αίτημα για να αποστείλει στη Ρωσία ζητώντας τιμές και χρονοδιαγράμματα παραδόσεων.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω δεν αναφέρονται  ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Dassault και δεν μπορεί να εκπληρώσει τις ινδικές απαιτήσεις για τη δεύτερη παραγγελία των Rafale.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Αυτό γιατί οι παραδόσεις της πρώτης παρτίδας των 36 Rafale μάλλον κυλούν ομαλά. Τα πρώτα 5 αεροσκάφη παραδόθηκαν στις 28 του περασμένου Ιουλίου και εντάχθηκαν σε υπηρεσία στις 210 Σεπτεμβρίου ενώ τα τρία επόμενα έφτασαν στην Ινδία στις 5 Νοεμβρίου, αν και πρέπει να σημειωθεί πως οι Ινδοί ανέμεναν 5 Rafale αντί των τριών. .

Όλες οι παραδόσεις των ινδικών Rafale είναι να ολοκληρωθούν στα μέσα του 2022.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις