Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Συνελήφθη ο προπονητής της ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης αθλήτριας


 Έπειτα από ένταλμα που εξέδωσε η εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών, συνελήφθη ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε την 21χρόνη σήμερα αθλήτρια της ιστιοπλοΐας.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο προπονητής που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης αθλήτριας, που έγινε πριν από εννιά χρόνια, συνελήφθη έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών.

Οι κατηγορίες που αποδίδονται στον προπονητή είναι σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια. Υπενθυμίζουμε πως κατηγορείται ότι βίασε την 21χρονη σήμερα αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, όταν ήταν 11 ετών.

Την κατονόμασε η Μπεκατώρου

Η Σοφία Μπεκατώρου είχε καταθέσει για τρεις ώρες στον εισαγγελέα για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστη και κατονόμασε και μια άλλη αθλήτρια από τον χώρο της ιστιοπλοΐας, η οποία φέρεται να υπέστη σεξουαλική κακοποίηση, αλλά δεν υπάρχει θέμα παραγραφής.

Το κορίτσι που υπέστη τον βιασμό όπως καταγγέλλει, τότε ήταν 11 ετών (πριν από εννιά χρόνια) και άλλαξε προπονητή.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Πάντως, ο προπονητής της τότε ανήλικης ιστιοπλόου έλυσε τη σιωπή του για το συμβάν για το οποίο κατηγορείται, τονίζοντας πως είχε σχέση με το κορίτσι.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Νίκος Στεφανάτος συνάντησε την 21χρονη αθλήτρια και τους γονείς της και έλαβε καταθέσεις τα τελευταία 24ωρα, ενώ ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού, συνελήφθη στη Σάμο και αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις