Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Τράπεζα-κολοσσός με καταστήματα στην Ελλάδα: «Θα αποσύρονται λογαριασμοί πολιτών που δεν φορούν μάσκα»


 Αγριεύουν οι καιροί…

Στο πλαίσιο εξάπλωσης της εφαρμογής σκληρών μέτρων η τράπεζα-κολοσσός «HSBC» έχει εκδώσει μια προειδοποίηση στους πελάτες της.

Ο Jackie Uhi, επικεφαλής του δικτύου καταστημάτων, HSBC UK, ο οποίος κατέχει επίσης την First Direct και την Marks & Spencer, δήλωσε στην Daily Mirror ότι όσοι δεν συμμορφώνονται με την χρήση μάσκας θα διακόψουν οριστικά τη σχέση τους με την τράπεζα, ενώ θα μπορούσαν να χάσουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Σε όσους αρνούνται δηλαδή να συμμορφωθούν, θα μπορούσαν να ανακληθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους.

.

«Εάν μας επισκέπτεστε, φορέστε μάσκα και διατηρήστε μια ασφαλή απόσταση από τους άλλους. Εάν τα άτομα θέσουν τον εαυτό τους ή τους συναδέλφους μας σε κίνδυνο, χωρίς να έχουν έγγραφο ιατρικής εξέτασης, διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε τον λογαριασμό τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αυτό θα μπορεί να ισχύει και για όσους δεν κάνουν το εμβόλιο;;;

Σημειώνεται πως η HSBC Bank plc δεν είναι μία απλή τράπεζα, αλλά είναι βρετανικός πολυεθνικός οργανισμός τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Το διεθνές δίκτυο της HSBC περιλαμβάνει περίπου 7.500 γραφεία σε περισσότερες από 80 χώρες και περιοχές στην Ευρώπη (φυσικά και στην Ελλάδα), την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, την Αμερική, την Μέση Ανατολή και την Αφρική.


ΦΩΤΟ UNSPLASH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις