Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

VIDEO - H ΘΥΜΗΔΙΑ MIAΣ ΑΔΥΣΩΠΗΤΗΣ MHXANOPPAΦΙΑΣ

 Δεν μας έφτανε που πριν μερικούς μήνες ο κύριος Τσιόδρας, παράλληλα με τους ομόλογους τους σε όλο τον κόσμο παραδεχόταν πως για νεκρούς από κοροϊδοϊό έγραφαν τους πάντες που πέθαναν αφού είχαν κάνει κάποιο θετικό τεστ, τώρα έρχεται με τη σειρά του και ο ΠΟΥ να παραδεχτεί κάτι

συνταρακτικότερο: Πως επι της ουσίας μπορείς να βγάλεις εύκολα ψευδή θετικά ανάλογα με τις ρυθμίσεις που κάνεις στο τεστ! Καταλαβαίνεις ότι μετά από αυτό εκτος από την ιδέα της πανδημίας γενικά που έχει παει περίπατο καιρό τώρα, πλέον είναι πασιφανές πως ακόμα και τις βάσεις του ψευτοοικοδομήματος τις έχει φάει ο...σκόρος.

Όχι όμως ότι το αφεντικό έχει σκοπό να σταματήσει να ασκεί το σαδισμό του. Σαν αντάλλαγμα για το ρίσκο του εμβολιασμού (μιας και βλέπουμε καθημερινούς θανάτους και παρανέργειες,) δεν σκοπέυει να δώσει ούτε ανάσα από το φίμωτρο καθώς οι ειδικοί δεν είναι βέβαιοι ότι δεν θα μεταδίδεις τον ιο. Αρα θα πρέπει να αρκεστούν στην αύξηση των ηδη μπόλικων μηδενικών μετά το 0 που είναι οι πιθανότητες για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων να πεθάνουν έτσι κι αλλιώς. Και ίσως και κανένα επίδομα από το μηχανημα που γεννάει το χρήμα.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Φυσικά τα παραπάνω δεν σταματούν καθόλου την συγχισμένη ατζέντα μετανθρωπισμού σε κάθε επίπεδο με υπουργούς τρανσέξουαλ, καλλιτέχνες cyborgs και προσομοιωτές ανθρώπων μετά το θάνατο τους. Αυτά μαζί και με την αναγνώριση για μια ακόμα φορά ότι ο Χριστιανισμός τους βάζει πολλά εμπόδια στην ατζέντα μας φανερώνει το μέγεθος της σατανοπληξίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις