Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

VIDEO - ΤΑ ΡΑΔΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ KAKOTEXNIMATA


 Ποιό λαμπρότερο πνεύμα από τον Κούλη και ποιοί ικανότεροι άνθρωποι από το επιτελείο του θα μπορούσαν να σκεφτούν την ιδέα του πιστοποιητικού εμβολίου και να πρωτοτοπορήσουν προτείνοντας το στην ευρωπαϊκή ένωση. Βλέπεις σε κάθε σχέδιο που προχωρά πάντα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένας “λαγός” να συντηρεί το ανιαρό αφήγημα ότι οι πολιτικοί αποφασίζουν αυτόνομα. Άντε να δεχθούν και καμιά συμβουλή από ειδικούς στη χειρότερη, δηλαδή.

Έλα όμως που πήρε από αυτόν θάρρος ο ομόλογος του (εντελώς στα πάντα), Μπόρις Τζόνσον και άρχισε κι αυτός να ποδηλατεί πέραν των ορίων. Βέβαια ο Μποτζο νιώθει ασφαλέστερος γιατί από δω και στο εξής λέει μαζί με τη φέτα θα μπορούμε να κοπανάμε και μια ένεση pfizer στα σουπερ μάρκετ όπως περνάμε για τα ψώνια μας.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Βέβαια την ώρα που μας προστετεύουν και με συντονισμένες κινήσεις καταστρέφουν την οικονομία παγκοσμίως, άρχισαν να υπολογίζουν και τη “λυπητερή.” Και υπολόγισαν πως τα μεγάλα κράτη λόγω πανδημαγωγίας βρίσκονται αντιμέτωπα με ένα χρέος ρεκορ 13 τρις δολάρια δίνοντας μας επίσημα το χρίσμα του “κερατάς και ζημιωμένος”. Την ίδια ώρα που στον τομέα αυτο ετοιμάζουν το επόμενο επίπεδο μιας και η Κίνα φτιάχνει το πρώτο κρυπτονόμισμα εγγυημένο από κράτος ενώ η ευρωπαική ένωση προωθεί το ψηφιακό ευρώ προσφέροντας μας το απίστευτο όφελος ότι...θα διευκολυνθούν οι συναλλαγές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις