Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

EKTAKTO - Ξυλοδαρμός σταθμάρχη μετρό: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες ανήλικοι δράστες

 Ταυτοποιήθηκαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια οι δύο δράστες της άγριας επίθεσης στο Μετρό στην Ομόνοια. Οι πληροφορίες λένε ότι τελικά πρόκειται για δύο Έλληνες, αδέρφια 15 και 17 ετών

από το Περιστέρι. Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Οι κάμερες στο μετρό της Ομόνοιας είχαν καταγράψει ολοφάνερα τα πρόσωπα των δραστών της άγριας επίθεσης σε βάρος του σταθμάρχη και έτσι η Αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίησή τους. Οι δράστες φορούσαν παρόμοια ρούχα, ενώ είχαν ίδιο σωματότυπο. Στο βίντεο ο ένας φαίνεται να γνωρίζει τι κάνει από τον τρόπο που χτυπάει, ενώ ο δεύτερος δράστης μοιάζει να “βοηθάει”.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Οι δύο νεαροί δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν. Η προσαγωγή τους έγινε έξω από το σπίτι τους, όπου κρύβονταν μετά την επίθεση για να αποφύγουν τη σύλληψη. Ακόμα δεν έχουν παραδεχτεί την πράξη τους. Μαζί τους συνελήφθη και ένας ειδικός φρουρός, ο οποίος φαίνεται να έδινε συμβουλές στους δύο νεαρούς , για το πως θα κρυφτούν. Σύμφωνα με το «Βήμα», ήταν γείτονας των δραστών και προσφέρθηκε να τους βοηθήσει ενημερώνοντάς τους για τις κινήσεις της Αστυνομίας προκειμένου να μην εντοπιστούν.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:
«Προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και ταυτοποιήθηκαν δύο ανήλικοι για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του Μετρό στις 13/1/2021. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία. Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση».

Διαβάστε σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις