Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Αγγελική Ηλιάδη: Παραγωγός με έριξε στο κρεβάτι, του έγδαρα τη μούρη - Βίντεο


 Η Αγγελική Ηλιάδη μοιράστηκε τη δική εμπειρία σε ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης. Τι είπε για παραγωγό που της επιτέθηκε.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης κάτω από τις καταιγιστικές εξελίξεις στο ελληνικό MeToo έδωσε η τραγουδίστρια, Αγγελική Ηλιάδη το βράδυ της Τετάρτης.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτης στον Alpha, αποκάλυψε ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε, από έναν παραγωγό που της επιτέθηκε.

Όπως είπε, όταν μπήκε σε μια δισκογραφική εταιρία γνώρισα τον τότε παραγωγό της.

«Δυστυχώς είναι εύκολο άνθρωποι που έχουν εξουσία να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν ένα νέο κορίτσι, το οποίο μπαίνει σε μια δουλειά κι είναι σεμνό» λέγοντας πως είναι πολύ συχνό φαινόμενα.

Εκείνη όπως λέει, αντέδρασε πάρα πολύ ωραία καθώς είχε όχι μόνο θάρρος αλλά και θράσος.

«Εγώ αντέδρασα τότε με αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος προφασιζόμενος ότι θα πάμε σε έναν συνθέτη για να ακούσουμε τραγούδια, με κλείδωσε σε μια γκαρσονιέρα» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, όπως περιγράφει: «Με έριξε σε ένα κρεβάτι, έπεσε επάνω μου και μπορεί να του είχα γδάρει όλη την μούρη. Δεν πέρασε ούτε λεπτό, άνοιξα την πόρτα κι έφυγα».

Την επόμενη ημέρα, πήγε στο διευθυντή «λυσσασμένη» και τα είπε όλα ουρλιάζοντας, ενώ τελικά αυτός ο άνθρωπος απομακρύνθηκε και δεν ξαναδούλεψε σε αυτόν τον χώρο.



ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις