Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Ιδού η μεγάλη Ελληνίδα γιατρός που αποδόμησε την όλη απάτη του…AIDS!!! «Δεν αποκαλύφθηκε ΠΟΤΕ το HIV»!!!


 Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 01 Feb. 2021, 17:52, Λος Άντζελες |

Η Ελένη Παπαδοπούλου-Ελεοπούλου (Eleni Papadopulos-Eleopulos) είναι ιατρική φυσικός με έδρα στο Royal Perth Hospital της Αυστραλίας και ηγέτιδα του ομίλου Perth.

Η Ελένη μιλάει και αποκαλύπτει εδώ και χρόνια το γεγονός ότι δεν υπάρχουν επιστημονικές ενδείξεις ότι ο HIV απομονώθηκε ποτέ σωστά, ότι μεταδίδεται σεξουαλικά ή / και ότι προκαλεί το AIDS!!! Για να αποδείξετε την ύπαρξη ενός ρετροϊού όπως ο HIV, πρέπει να τον απομονώσετε. Πρέπει να αποκτήσετε σωματίδια από τον ιό και να τα διαχωρίσετε από οτιδήποτε άλλο. Αυτό θα λεγόταν καθαρά απομονωμένος ιός. Αυτό, ωστόσο, δεν έχει συμβεί ποτέ στην περίπτωση του ιού HIV και αυτό το έχει αποδείξει διαχρονικά η κα Ελένη και η ομάδα της.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Και μιας και μιλάμε για…απομόνωση, διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Έρευνα-σοκ Καναδέζων ερευνητών: Δεν αποδείχτηκε ποτέ ότι υπάρχει κορωνοϊός!!!, διότι σε αυτό αποδειχνύεται ότι ούτε ο δήθεν…«κορωνοϊός» ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ, κι η αδυναμία απομόνωσής του σημαίνει ότι δεν υπάρχει απόδειξη ότι ο ιός υπάρχει καν διότι, εν ταύτη περιπτώσει, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΣΟΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! ΠΟΣΟΤΗΤΑ…ΜΗΔΕΝ ΔΗΛΑΔΗ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις