Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021

Ο Α.Παπαχελάς ζητεί… «περισσότερη αστυνόμευση» από τον Κ.Μητσοτάκη!


 Για πρώτη φορά στην ιστορία της (ταλαιπωρημένης και αυτής) ελληνικής δημοσιογραφίας τέθηκε δημόσια ερώτηση, από έναν διακεκριμένο μάλιστα και θεωρούμενο ως «έγκυρο» δημοσιογράφο τον διευθυντή της «Καθημερινής», Αλέξη Παπαχελά σε Έλληνα πρωθυπουργό «γιατί δεν αστυνομεύονται πιο έντονα και δεν επιβάλλονται οι κυβερνητικοί περιορισμοί στους Έλληνες πολίτες» στο βαθμό που προφανώς θα επιθυμούσε και ο… ίδιος!

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Παπαχελάς στη συνέντευξη που του παραχώρησε ο Κ.Μητσοτάκης σε μια κρίσιμη στιγμή για την κυβέρνηση και προσπαθώντας να δικαιολογήσει το τρίτο κατά σειρά lockdown τον ρώτησε το εξής:

«Γιατί είχαν χαλαρώσει τα μέτρα αστυνόμευσης των πολιτών με αποτέλεσμα να μην επιβάλλεται αυστηρός περιορισμός  από τον περασμένο Νοέμβριο»; (σ.σ. περιφραστικά περιγράφουμε το ερώτημα, αλλά η ουσία είναι αυτή)

Ανάλογο ερώτημα, όπως προείπαμε, δεν έχει υπάρξει ξανά στην ιστορία της ελληνικής δημοσιογραφίας.

Δηλαδή να ζητεί ένας δημοσιογράφος από την κυβέρνηση να είναι πιο σκληρή απέναντι στους πολίτες!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Ούτε ένας πρωθυπουργός να εγκαλείται εμμέσως από ένα δημοσιογράφο γιατί δεν λαμβάνει πιο αυστηρά μέτρα αστυνόμευσης  περιορισμού και καταστολής των πολιτών!

Ακόμη και ο Κ.Μητσότακης φάνηκε να αιφνιδιάζεται  από το ερώτημα δηλώνοντας «μαγκωμένος» ότι δεν γίνεται να βάζουμε ένα αστυνομικό δίπλα σε κάθε πολίτη.

Νέοι καιροί και νέα ήθη (και στην δημοσιογραφία)…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις