Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Άσπλαχνη μητέρα άφησε τα τρία της παιδιά να πεθάνουν γυμνά μέσα στο δάσος στους -15 βαθμούς Κελσίου

 


Άγνωστο παραμένει τι οδήγησε την άκαρδη μητέρα να προσπαθήσει να γίνει «σύγχρονη Μήδεια» σκοτώνοντας τα παιδιά της με έναν τόσο φρικιαστικό τρόπο.

Αδυνατεί να συλλάβει υγιής νους την αποτρόπαια πράξη μιας μητέρας στη Ρωσία, η οποία άφησε τα παιδιά της να πεθάνουν γυμνά μέσα στο δάσος.

Οι αρχές της Μόσχας πέρασαν χειροπέδες στην άκαρδη μητέρα, καθώς κατηγορείται ότι παράτησε γυμνά τα τρία παιδιά της μέσα στο δάσος, ενώ το θερμόμετρο έδειχνε -15 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αργά το βράδυ της Πέμπτης (11/02) η 33χρονη μητέρα τριών παιδιών αποφάσισε, ως άλλη σύγχρονη «Μήδεια», να σκοτώσει τα «σπλάχνα» της, οδηγώντας τα σε ένα δάσος κοντά στη Μόσχα.

Εκεί, αφού τα έγδυσε, τα άφησε γυμνά μέσα στο κρύο.

Ένας περαστικός, ωστόσο, έγινε αυτόπτης μάρτυρας του ανατριχιαστικού περιστατικού και το κατήγγειλε στην αστυνομία.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!


Τα παιδιά, υποφέροντας από κρυοπαγήματα, μεταφέρθηκαν αμέσως στο παιδικό νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύονται. Ένα από αυτά, μάλιστα, σε κρίσιμη κατάσταση καθώς βρίσκεται σε κώμα.

Η γυναίκα, η οποία συνελήφθη, νοσηλεύεται επίσης, ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της ψυχικής της υγείας.

Άγνωστο παραμένει τι την οδήγησε να προσπαθήσει να αφαιρέσει τη ζωή των παιδιών της με έναν τόσο βασανιστικό τρόπο.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, πάντως, η 33χρονη φέρεται να μυήθηκε πρόσφατα σε θρησκευτική οργάνωση, πιστεύοντας ότι είναι αμαρτωλή, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο και για σχέση της με έναν παντρεμένο άνδρα η οποία την «τραυμάτισε».

Η έρευνα των αρχών, προκειμένου να βρεθεί η άκρη του νήματος σε αυτήν τη μυστηριώδη, όσο και φρικιαστική υπόθεση, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις