Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Αστυνομικός ντύθηκε γιατρός για να δει τον πατέρα του που ηταν σε θάλαμο κορονοϊού και έμαθε τη φρικτή αλήθεια...ΒΙΝΤΕΟ


 Αστυνομικός μεταμφιέστηκε σε γιατρό για να δει τον πατέρα του που είχε νοσήσει από τον κορονοϊό. Μπαίνοντας στο νοσοκομείο έμαθε τη φρικτή αλήθεια.


Ένας αστυνομικός στο Περού μεταμφιέστηκε σε γιατρό για να μπορέσει να μπει στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο πατέρας του που νοσούσε από κορονοϊό. Φτάνοντας στην ειδική πτέρυγα ξέσπασε σε κλάματα όταν συνειδητοποίησε ότι ο πατέρας του ήταν νεκρός.

Αφότου αποκαλύφθηκε η πραγματική του ταυτότητα, ο 21χρονος Χαμπιέρ Γκασπάρ Μόντες συνελήφθη και απομακρύνθηκε από το νοσοκομείο. Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι δεν είχε νέα για τον πατέρα του για 48 ώρες, πριν αποφασίσει να μεταμφιεστεί σε γιατρό για να τον επισκεφθεί.


Κατάφερε να φτάσει έως τον 6ο όροφο όπου έμαθε την τρομερή αλήθεια.

Σύμφωνα με το νοσοκομείο ο πατέρας του ήταν σε σοβαρή κατάσταση πριν φθάσει καν στο νοσοκομείο και του τοποθετήθηκε μάσκα οξυγόνου μέχρι να βρεθεί κρεβάτι σε ΜΕΘ.

Ο αρχηγός της αστυνομίας, Ρότζερ Αρίστα, δήλωσε πως κατανοεί ότι ο πατέρας του αστυνομικού πέθανε και σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να δει πώς ήταν, μπήκε στο νοσοκομείο μεταμφιεσμένος ως γιατρός.

 

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!



 ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις