Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Αυτή είναι η 35χρονη φιλόλογος που αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή - Τι λέει η δικογραφία (φωτό)


 Σοκ έχουν προκαλέσει στις αστυνομικές Αρχές τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην δικογραφία που σχηματίστηκε από τους αξιωματικούς της Αστυνομίας σε βάρος της 35χρονη φιλολόγου από τη Ν.Ερυθραία, που είχε σχέση με τον 13χρονο μαθητή που του παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα.

Η καταγγελία έγινε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, στις 20 Ιανουαρίου 2021 από την μητέρα του ανήλικου και σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία την οποία συνέταξαν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ο 13χρονος παραδέχτηκε στους γονείς του ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την καθηγήτριά του.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη φωτογραφίες και βίντεο με "ροζ περιεχόμενο" που βρέθηκαν στο υπολογιστή του μαθητή της Β΄ Γυμνασίου.

Σε αυτό το υλικό απεικονίζονταν οι ερωτικές περιπτύξεις της 35χρονης με τον ανήλικο, σκηνές που είχαν διαδραματιστεί σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής, στο αυτοκίνητο της, αλλά και στο σπίτι του 13χρονου όταν έλειπαν οι γονείς του, ενώ φέρεται να του υποσχόταν ταξίδια στο εξωτερικό για να ζήσουν ελεύθεροι τον έρωτά τους.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φιλόλογος είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού και είχε αναλάβει να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στον ανήλικο από το περασμένο καλοκαίρι.

Ειδικός ψυχολόγος της αστυνομίας έχει πάρει ήδη κατάθεση από τον 13χρονο μαθητή, ενώ η καθηγήτρια, που δε συνελήφθη επειδή έχει παρέλθει το αυτόφωρο, έχει κληθεί από τις δικαστικές αρχές για απολογία την ερχόμενη Δευτέρα.

Η 35χρονη φιλόλογος φέρεται να έχει ομολογήσει στους αστυνομικούς ότι είχε ολοκληρωμένη σχέση με τον ανήλικο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις