Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

AYTOΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗΣ - (video) Ν.Μηταράκης στους τοπικούς φορείς του EBPOY: «Μπορώ να φέρω έως και 10.000 αλλοδαπούς και θα το κάνω»!


 Με «απειλητική» διάθεση εμφανίστηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης τους τοπικούς φορείς, φανερά εκνευρισμένος μετά τις δυναμικές κινητοποιήσεις των Εβριτών οι οποίοι διαμαρτύρονται για  την επέκταση και την δημιουργία νέων εγκαταστάσεων παράνομων μεταναστών στον νομό.

Όπως κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης, πριν λίγο που συναντήθηκε μαζί του μέσα στο ΚΥΤ και συζήτησαν, όταν του αντέκρουσε με επιχειρήματα και στοιχεία όσα έλεγε ο κ.,Μηταράκης για την αναγκαιότητα επέκτασης της δομής φιλοξενίας λαθραίων μεταναστών στο χωριό του, αυτός του απάντησε απειλητικά:

«Μπορώ και 10.000 αλλοδαπούς να φέρω και θα το κάνω».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Εάν ισχύουν όλα αυτά, τότε ο κυβερνητικός σχεδιασμός αποκαλύπτεται σε όλη του την έκταση. Ότι  δεν πρόκειται για ένα κέντρο μετεπιβιβάσεως αλλοδαπών που μπαίνουν στη παράνομα, παραβιάζοντας τα σύνορα, αλλά για ένα ουσιαστικά νέο καταυλισμό αλλοδαπών, με μόνιμη παρουσία στην περιοχή, που μπορεί να φτάσει έως και τους 10.000.

Δείτε τι καταγγέλλει ο ίδιος ο πρόεδρος της κοινότητας Φυλακίου στο βίντεο του Evros-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις