Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Αυτά τα καθίκια παίζουν με την Βάνα του μαρουλιού... Αλέξης, ο Κούλης, παρατρεχάμενοι θεατρίνοι, και λαμόγια της Βουλής!


 Γράφει ο Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik

Το κακο είναι ότι ο νέο Έλληνας ξεχνάει!!!

Όταν ήρθαν οι εκλογές ο Τσίπρας έδωσε το δώρο Χριστουγέννων...

Μόνο δώρο δεν ήταν αφού και δεν το πήραν όλοι... Ένα επίδομα ήταν για να τον ξανά ψηφίσει ο νέο Έλληνας... Και αφού δεν ψήφισε αυτό το λαμόγιο... (Που ποτέ δεν εργάστηκε στην ζωή του και είχε και άποψη το πώς θα σώσει την Ελλάδα με ένα δημοψήφισμα που από όχι έγινε ναι και με ένα μνημόνιο ) ψήφισε τελικά τον πανιβλακα και χαζό γουρλοματι Κούλη Μητσοτάκη που στην αρχή δεν υπήρχαν λεφτά για να δώσει επίδομα στις φτωχές τάξεις της κοινωνίας... Και με μια και καλά πανδημία βρέθηκαν τόσα πολλά χρήματα που μας τρέλανε στην δημοκρατία φυλακίζοντας τον λαό στα σπίτια του ανοίγοντας την κανουλα του χρήματος.... 

Ρε μεγάλε τελικά που τα βρήκες τόσα λεφτά μέσα σε χρόνο ρεκόρ;

Να σου πω εγώ ο Χρήστος που τα βρήκε!!!

Ας είναι καλά όσα σου έχουν κλέψει με τα μνημόνια εδώ και δέκα χρόνια και σε έχουν στην πείνα... Μιας και αυτά τα καθίκια πληρώνονται αδρά μέσα στην βουλή που μας κοστίζει τον χρόνο ενάμιση δις!

Αν τώρα θες αναλυτικά πόσα περνούν όλοι αυτοί... Θα το ακούσεις στο βίντεο παρακάτω!

Εγώ θα σου πω πάντως ότι όπως βλέπεις παίζουν οι τράπεζες και οι φαρμακευτικές εταιρείες τόσο με την υγεία του κόσμου όσο και με το χοντρό χρήμα!!!

Ξέχασες Έλληνα την Novartis; Ξέχασες το σκάνδαλο;;;

Μια από τα ίδια με συνεργασία την νέα τάξη πραγμάτων οστε η υποδούλωση σου να είναι ποιο εύκολη και εφικτή λάθος θα φτάσεις να είσαι ένα ρομποτακι!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Το κακό είναι ότι σε περίπτωση εκλογών τους ίδιους θα πας να ψηφίσεις!!!

Αυτούς που σήμερα είναι μέσα στην βουλή και παίζουν με την δική σου ζωή, την δική σου ψυχολογία και γενικότερα σε θέλουν δούλο και άβουλο ον!

Θα το πω και ας μην πρέπει!!!

Ο λαός πρέπει να τους πάρει με τις πέτρες και να τους κρεμάσει στην μέση της πλατείας Συντάγματος! Αυτή είναι η ξεκάθαρη άποψη μου!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 13:40:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις