Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Εποχές αντίστασης κατά της χούντας: Αντικυβερνητικά συνθήματα σε τοίχο μέσα στη νύχτα - Στο σπίτι του Χ. Στεφανάδη


 Συνθήματα στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χριστόδουλου Στεφανάδη έγραψαν πολίτες της Ικαρίας, λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη και την παραβίαση όλων των κανόνων κατά του συγχρωτισμού, την ώρα που επιβάλλονταν 45 εκατ. ευρώ πρόστιμα σε όλη την Ελλάδα για «παραβιάσεις των περιορισμών κατά της πανδημίας του κορωνοϊού».

Τα συνθήματα θυμίζουν εποχές αντίστασης κατά της γερμανικής κατοχής, της αντίστασης στην Κύπρο και μετέπειτα της αντίστασης στην χούντας, όταν μέσα στη νύχτα οι Έλληνες ξεγλιστρούσαν και έστελναν το δικό τους μήνυμα μέσα από τους τοίχους, διακινδυνεύοντας την ζωή τους.

Τα συνθήματα ανέφεραν «Πρόστιμο 15.000» και «Δεν φτάνει που τα έχετε κάνει σκ@@ά με την πανδημία, μας κοροϊδεύετε κιόλας».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Μερικές ώρες αργότερα τα συνθήματα σβήστηκαν βιαστικά από συνεργεία του Δήμου Ικαρίας, αλλά ήταν αργά: Το μήνυμα είχε περάσει σε όλη την Ελλάδα

Ο βουλευτής είναι εκείνος που διοργάνωσε το «σύντομο και πρόχειρο» γεύμα προς τιμήν του πρωθυπουργού με την παρουσία δεκάδων άλλων προσκεκλημένων..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις