Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης


 Στο νοσοκομείο «Υγεία» μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης, έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως κρίθηκε αναγκαίο να επισκεφθεί το «Υγεία» έτσι ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Ο γνωστός ηθοποιός θα υποβληθεί σε εξετάσεις έτσι ώστε να διαγνωστεί τι προκάλεσε το σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο που τον ανάγκασε να διακομιστεί εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι ο δημοφιλής ηθοποιός είχε προχωρήσει σε ανακοίνωση χωρίς να υπάρχει καμία επίσημη καταγγελία εναντίον του, για οποιοδήποτε θέμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Σε αυτή ανέφερε:

«Με λύπη παρατηρώ ότι τα τελευταία 24ωρα στήνονται ιδιότυπες τηλεδίκες. Αρνούμαι να κατακρεουργηθώ σε τηλεοπτικά παράθυρα, όπου ο κάθε ομιλών θα εκφέρει μια άποψη χωρίς να είναι σε θέση να διασταυρώσει προηγουμένως την όποια αναφορά σε αρμόδια αρχή, με αποτέλεσμα τη σπίλωση του ονόματός μου και της προσωπικότητάς μου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ακολουθείται ένα modus operandi ομαδοποίησης περιπτώσεων με διαφορετικό αντικείμενο, χρόνο και πρόσωπα, με κοινό σημείο αναφοράς τη στοχευμένη απόδοση κατηγορίας. Σέβομαι οποιονδήποτε επιθυμεί να καταγγείλει μια συμπεριφορά, αλλά η Πολιτεία έχει θεσπίσει μια συγκεκριμένη διαδικασία για κάθε καταγγελία, και σίγουρα αυτή δεν είναι μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, ιστοσελίδων μέσων κοινωνικής δικτύωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις