Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021

Φρίκη στη Ρωσία: Άντρας έθαβε τους νεογέννητους γιους του και βρήκε κούκλες αντί για μωρά - Βίντεο


 Ένας κάτοικος του Νταγκεστάν, ο Νταούντ Νταούντοφ, ανέφερε ότι τα δυο μωρά του πέθαναν λίγο μετά τη γέννα. Στην κηδεία όμως αντί για τα δύο αγοράκια βρήκε δυο πλαστικές κούκλες.

«Τα έφερα στο Νταγκεστάν για να τα θάψω. Ανοίξαμε το φέρετρο. Και ορίστε τι είδα: κούκλες, αληθινές κούκλες!» ανέφερε ο πατέρας.

Το Υπουργείο Εσωτερικών του Νταγκεστάν ανέφερε ότι το περιστατικό είναι αληθές, αλλά η έρευνα συνεχίζεται. «Όλοι όσοι εμπλέκονται θα ταυτοποιηθούν και θα κριθούν για τις πράξεις τους σύμφωνα με τον νόμο» δεσμεύτηκε το παράρτημα του υπουργείου.

Το «κλειδί» στη σοκαριστική υπόθεση

Το Υπουργείο Υγείας της περιοχής του Σταυροπόλ ανέφερε ότι η μητέρα των δύο παιδιών που φαίνεται στο παρακάτω βίντεο δεν είχε εισαχθεί σε κανένα περιγεννητικό κέντρο στο Σταυροπόλ, «ούτε σε οποιοδήποτε άλλο μαιευτικό κέντρο στην πόλη - ούτε αυτή τη χρονιά ούτε την προηγούμενη».

Αργότερα, η σύζυγος του Νταούντ Νταούντοφ -κατά τη διάρκεια συζήτησης με τους ανακριτές- παραδέχτηκε ότι δεν ήταν έγκυος. Μάλιστα, οι γιατροί την εξέτασαν και είπαν ότι δεν θα μπορούσε να κάνει παιδιά.

Όπως ανέφερε η γυναίκα, συχνά τσακώνονταν με τον άντρα της γιατί ο σύζυγός της απαιτούσε να του κάνει παιδιά κι εκείνη δεν μπορούσε.

Γι’ αυτό, η γυναίκα προσποιήθηκε την εγκυμοσύνη, επειδή φοβόταν το διαζύγιο.

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις