Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Γυρίζουν μέσα σε φέρετρα οι Τούρκοι - Ανταρτοπόλεμο εντός Τουρκίας ξεκίνησαν οι Κούρδοι


 Ανδρέας Μουντζουρούλιας

Ανακοίνωση ΗΠΑ υπέρ Άγκυρας & κατά PKK!

Σοκ και δέος επικρατεί στη Τουρκία. Οι εικόνες με τους νεκρούς Τούρκους στρατιώτες στην τηλεόραση και οι συνεχείς απώλειες του τουρκικού στρατού, έχουν διαλύσει την ψυχολογία του τουρκικού πληθυσμού, αλλά και του στρατού. 

Mπορεί ο Ρ. Τ. Ερντογάν να θέλει να παρουσιάσει την εικόνα της ανίκητης Τουρκίας, όμως η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική.  

Οι εικόνες που σοκάρουν τον τουρκικό πληθυσμό   

Τα πρώτα πτώματα από την επιχείρηση-φιάσκο στο Β. Κουρδιστάν έφθασαν στο Γκαζιαντέπ! Πρόκειται για τους Altıntaş και Kabaklı. Οι Τούρκοι πανικοβλήθηκαν όλες αυτές τις ημέρες, καθώς ήθελαν να απελευθερώσουν τους αιχμαλώτους τους. Έκαναν καθημερινώς συνεχείς βομβαρδισμούς στη περιοχή Gare και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, τουρκικά μαχητικά να... σκοτώσουν 13 Τούρκους. Οι νεκροί ήταν στρατιώτες και πράκτορες της ΜΙΤ!

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Τα φέρετρα των νεκρών είναι τυλιγμένα με την τουρκική σημαία, όπως μπορείτε να δείτε.

Αυτές οι εικόνες έχουν προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στο τουρκικό λαό, καθώς άλλα τους υποσχέθηκε ο Ερντογάν και τέλικα άλλα ήταν τα αποτελέσματα! 

Ταυτόχρονα, οι Κούρδοι έχουν ξεκινήσει επιθέσεις και στο εσωτερικό της Τουρκίας! Ομάδα Κούρδων ανταρτών, ανακοίνωσε ότι έχει κάνει 18 επιχειρήσεις-σαμποτάζ μεταξύ 9-12 Φεβρουαρίου, με στόχο τις οικονομικές εγκαταστάσεις του τουρκικού καθεστώτος στο Εσκισεχίρ, στην Κωνσταντινούπολη, στην Άγκυρα, στο Ντενιζλί, στη Σμύρνη και στη Τραπεζούντα. 

Τα μέλη αυτά αποτελούν «πυρήνες εν υπνώσει», ενώ σημειώνεται ότι δεν έχουν κανένα ποινικό μητρώο και συνεχίζουν κανονικά την συνήθη καθημερινή τους ζωή, μέχρι να έρθει η διαταγή από το Όρος Καντίλ, για την ανάληψη δράσης εκ μέρους της ομάδας που ανήκουν.

Επισημαίνουμε ότι εντός του αστικού περιβάλλοντος  και τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα χάνουν την αξία τους. Στην πολεμική τέχνη και επιστήμη κυριαρχεί το αξίωμα πως η ισχύς κάθε οπλικού συστήματος δεν είναι απόλυτη, αλλά σχετική και λαμβάνει υπόψη το γεωγραφικό περιβάλλον που θα κληθεί να χρησιμοποιηθεί.  

HΠΑ υπέρ Τουρκίας  

Ταυτόχρονα οι ΗΠΑ ''αδειάζουν'' το PKK και έβγαλαν ανακοίνωση υπέρ της Άγκυρας.  


Η ανακοίνωση: 

''Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ δήλωσε ότι εκφράζει τη λύπη του για τους θανάτους δεκατριών Τούρκων πολιτών που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των πρόσφατων συγκρούσεων μεταξύ του τουρκικού στρατού και του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK).'' Η εκπρόσωπος Ned Price δήλωσε ότι ''οι ΗΠΑ στέκονται στο πλευρό της συμμάχου Τουρκίας.''

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις