Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

ΗΠΑ: Μπήκε στο σπίτι του πρώην της και χάραξε «Άντε γ@#&$@#» στον τοίχο του επειδή την απάτησε (vid)


 Εκδικήθηκε τον πρώην της χαράσσοντας και σχεδιάζοντας γκράφιτι στον εσωτερικό τοίχο του σπιτιού του, επειδή την απάτησε. 

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει ακραίες περιπτώσεις «εκδίκησης» γυναικών που τις έχουν απατήσει οι σύντροφοί τους.

Άλλωστε έχουν γραφτεί και πολλά τραγούδια γι’ αυτό, όπως το πολύ γνωστό στην χώρα μας με τον στίχο: «και βάφω τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσες».

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Μια κοπέλα όμως στην Ουάσινγκτον αντί για… κουρτίνες, αποφάσισε να καταστρέψει έναν τοίχο του πρώην της.

Συγκεκριμένα, η Ashley VanPevenage, πήγε στο σπίτι του πρώην της και χάραξε με σφυρί τα αρχικά FU (F@@k Y@u) αλλά δεν έμεινε εκεί, αφού για χάρη της παλιάς τους αγάπη ζωγράφισε και μια καρδιά γραφοντας «με αγάπη η πρώην σου»..

 

@ashley.vanpevenage

Not on me  ##fyp ##foryou ##comedy ##payback ##cheating

 Before He Cheats - Carrie Underwood

Μάλιστα, της άρεσε τόσο πολύ αυτό που έκανε, που το ανήρτησε στο Tik Tok με την μουσική υπόκρουση του τραγουδιού «Before he cheats» (πριν απατήσει).

Κάποιοι από τους ακολούθους της επικρότησαν την πράξη της και κάποιοι άλλοι την κατέκριναν αναφέροντας πως πρόκειται για φθορά ξένης περιουσίας και βανδαλισμό, ενώ θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης 90 ημερών και πρόστιμο 1000 δολαρίων, γι’ αυτό.

Δεν έχει διευκρινιστεί, πώς απέκτησε πρόσβαση στο σπίτι του πρώην της, αλλά αρκετοί υποθέτουν πως μπορεί να πρόκειται για το οίκημα που συγκατοικούσαν οπότε είχε ακόμα κλειδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις