Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Κυβέρνηση & «ειδικοί»: «Οι πολίτες φταίνε για την αποτυχία του lockdown - Κάνουν πορείες και συναντιούνται "παράνομα"»!


Πάλι τους πολίτες κατηγορούν για την αποτυχία του lockdown κυβέρνηση και «ειδικοί». 

Η «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων» παραδέχεται για ακόμα μία φορά πως το lockdown που έχει επιβάλει απέτυχε, όμως αντί να κάνει αυτοκριτική και να βρει άλλους

τρόπους για να αντιμετωπίσει την πανδημία κουνάει ξανά το δάχτυλο στους πολίτες. 

Οι υπουργοί της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη για τίποτα μάλλον, το βλέπουμε με το σκάνδαλο Λιγνάδη, ενώ το έχουμε δει και με το θέμα του κορωνοϊού. 

Αντί λοιπόν η κυβέρνηση να κάνει την αυτοκριτική της και να αλλάξει σχέδιο στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, καθώς μέχρι στιγμή το μόνο που έχει καταφέρει είναι να καταστρέφεται η οικονομία και η ψυχολογία των πολιτών, κατηγορεί τους πολίτες για την αποτυχία του lockdown. 

Στη χθεσινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε πως οι πορείες που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες για το νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση του για την Παιδεία, αλλά και η κακοκαιρία «Μήδεια» ήταν ο λόγος που αυξήθηκαν τα κρούσματα. 

«Υπήρχαν και άλλα επί μέρους θέματα τα οποία προκύπτουν πάντα τους χειμερινούς μήνες, με μεγάλη ένταση και κακοκαιρία στη χώρα, και ειδικά στην Αττική, τις τελευταίες μέρες.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Υπάρχουν οι συμπολίτες μας οι οποίοι δεν προσέχουν. Υπήρξαν και οι πορείες, αν θυμάστε, με διάφορα αιτήματα και για διάφορους λόγους. Καταλαβαίνετε ότι έχω επανειλημμένως πει ως Υπουργός Υγείας ότι αυτά πάντα θέτουν σε κίνδυνο την Δημόσια Υγεία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας.

Με την αλληλουχία των παραπάνω προσπάθησε να δικαιολογήσει την αύξηση των κρουσμάτων. «Όσο αυξάνεται η κινητικότητα αυξάνονται και τα κρούσματα αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά πλέον» τόνισε, αποφεύγοντας να μιλήσει για τις κυβερνητικές ευθύνες.

Ο υπουργός Υγείας πρόσθεσε ότι αυτό το οποίο βλέπουμε σήμερα, είναι ουσιαστικά η εικόνα για όσα έγιναν δύο εβδομάδες πριν. Όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν είναι μία ευθεία γραμμή, αυτό δικαιολογεί και την αύξηση των κρουσμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις