Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021

Λαϊκός ξεσηκωμός στην Λέσβο: Πορεία την Κυριακή κατά της δημιουργίας μουσουλμανικής «πόλης»


 Λαϊκός ξεσηκωμός στην Λέσβο με τους κατοίκους να αντιδρούν έντονα στα νέα σχέδια της κυβέρνησης για νέο μεγάλο υπερκαταυλισμό αλλοδαπών στο νησί, που έχει τόσο δοκιμαστεί από τα κύματα της παράνομης μετανάστευσης.

Υπενθυμίζεται πως φορείς στα νησιά του Αιγαίου κάνουν λόγο για δημιουργία στρατοπέδου επιπέδου «πόλης» μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών, μετά από μνημόνιο με την Ευρωπαϊκή Ένωση, γεγονός που θα ενισχύσει την ισλαμική ζώνη που δημιουργεί η κυβέρνηση σταδιακά από τον Έβρο μέχρι την Ρόδο.

Όπως έχει καταγγείλει, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λέσβου, Παναγιώτης Βάλεσης, υπάρχει-υπήρχε πρόταση δημιουργίας “φαραωνικών” διατάσεων «δομής», «Πολυδύναμο Κέντρο», ονομάζεται στο κείμενο της συμφωνάς Μηταράκη – Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία θα σημάνει την ουσιαστική εγκαθίδρυση πλέον Μουσουλμανικού στοιχείου στη Λέσβο, σε έκταση 600 στρεμμάτων!


Την ίδια ώρα φτιάχνονται νέοι προσωρινοί καταυλισμοί στην Λέσβο, αυξάνοντας το μουσουλμανικό στοιχείο στο νησί:

Έτσι την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τις επιτροπές αγώνα Θερμής και Μανταμάδου.

Όπως αναφέρεται:

«Οι επιτροπές αγώνα Θερμής και Μανταμάδου με αφορμή την επέτειο της καθολικής διαμαρτυρίας της Λέσβου απέναντι στην έλευση των δυνάμεων των ΜΑΤ,  για την επιβολή δημιουργίας υπερδομής στο νησί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας με σημεία συγκέντρωσης: Α) Διασταύρωση Γέρας στην περιοχή της Λάρσου. και  Β) Διασταύρωση Μόριας Παναγιούδας (νεκροταφείο Παναγιούδας).»

Στην ίδια ανακοίνωση τους αναφέρουν ότι:

 «Σκοπός της πορείας είναι η αφύπνιση όλου του Λεσβιακού Λαού στα δόλια σχέδια της κυβέρνησης ,την μετατροπή δηλαδή του νησιού μας σε μόνιμη αποθήκη ψυχών εξυπηρετώντας αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι των νησιών μας»

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης τονίζουν «Ο Έβρος και η Χίος μας έδειξαν το δρόμο. Ας αποδείξουμε σε όλους για μια ακόμη φορά πως είμαστε έτοιμοι  να παλέψουμε για να παραδώσουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας ακέραια όσα παραλάβαμε από τους πατεράδες και τους παππούδες μας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις