Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Λίνα Μενδώνη: O Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος - Με εξαπάτησε


 Για εξαπάτησή της από τον Δημήτρη Λιγνάδη έκανε λόγο η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, σημειώνοντας ότι προσπάθησε να την πείσει πως δεν έχει σχέση με τις καταγγελίες.

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο γνωστός σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης έχει προσωπική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και με την ίδια. Στο πλαίσιο αυτό, ισχυρίστηκε ότι αποτελεί έναν «επικίνδυνο άνθρωπο» πράγμα το οποίο «το μάθαμε τώρα».

Μάλιστα όπως ανέφερε, ο κ. Λιγνάδης την εξαπάτησε «με βαθιά υποκριτική τέχνη» και προσπάθησε «να μας πείσει» ότι δεν έχει σχέση με αυτά που καταγγέλλονται.

Όπως είπε, υπήρχε «σταθερή άρνηση προς όλους» ότι οι φήμες που κυκλοφορούν δεν αφορούν τον ίδιο και, ενώ αυτές πολλαπλασιάζονταν, αυτός «εξακολουθούσε να επιμένει».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Παράλληλα, αναρωτήθηκε αν η προηγούμενη υπουργός, Λυδία Κονιόρδου, γνώριζε την υπόθεση λέγοντας πως αν γνώριζαν ότι ήταν επικίνδυνος και το 2018, τότε «οι ευθύνες και η συγκάλυψη είναι αλλού όχι εδώ».



Νέα μήνυση κατά του γνωστού θεατράνθρωπου για βιασμό 14χρονου
Νέα μήνυση κατά του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη κατατέθηκε για τον βιασμό ενός 14χρονου μαθητή το 2010, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, ενώ σημειώνεται ότι το έγκλημα δεν έχει παραγραφεί. 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο γνωστός ηθοποιός καταγγέλλεται πως προσέγγισε τον ανήλικο στην πλατεία του Μεταξουργείου υποσχόμενος πως θα τον βοηθήσει, με τις γνωριμίες του, να αναδειχθεί στον καλλιτεχνικό χώρο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!


Ο μηνυτής υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός τον πήγαινε σε συναυλίες και εντέλει τον βίασε στο σπίτι του. Παράλληλα, κάνει λόγο για παρουσία κι άλλων παιδιών στο σπίτι του άνδρα που καταγγέλλει.

Ο συνήγορος του μηνυτή χαρακτήρισε τον καταγγελλόμενο ιδιαίτερα επικίνδυνο, σημειώνοντας πως μπορεί να συνεχίζει τη δράση του μέχρι και σήμερα.

Μήνυση και από την Λίνα Μενδώνη
Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη θέτει στη διάθεση της Δικαιοσύνης όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου και των εποπτευόμενων φορέων του για την πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρωί η υπουργός κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά-υπόμνημα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας να διερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος από τη δικαιοσύνη.

Η αναφορά της διαβιβάζεται αρμοδίως στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να συσχετιστεί με την ερευνώμενη υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις