Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

ΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ; MAΣΚΕΣ KAI EMBOΛΙΑ!!!! ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΣTO BINTEO O MOΣΙΑΛΟΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ!

 Θέλετε να καθαρίσετε λίγο τα αυτιά και τα μυαλά σας απ’ την αντικρουόμενη βαβούρα λοιμωξιολόγων και άλλων που σαν τηλεμαϊντανοί για κάποιο λόγο θεωρούν ότι πρέπει να είναι *κάθε* μέρα στα κανάλια και να λένε το μακρύ και το κοντό τους;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Απλά ακούστε αυτό και ίσως γαληνέψει η ψυχή σας… έστω και για λίγο. 


Να κάτι που έγραψε πρόσφατα:
Οι αποφάσεις πρέπει να είναι συγκεκριμένες και να μην αλλάζουν την επόμενη ημέρα. Οι υπουργοί που δεν έχουν άμεση σχέση με τις αποφάσεις να μην τις προαναγγέλουν (για να διαψεύδονται συχνά) ή να τις ερμηνεύουν με το δικό τους τρόπο. Η δημιουργία πανικού από ορισμένα ΜΜΕ και αναλυτές δεν είναι σαφές σε τι βοηθά πέραν της αύξησης της ψυχολογικής πίεσης και του φόβου, ενώ τώρα χρειαζόμαστε αντοχές για να περάσει ο χειμώνας σε μερικές εβδομάδες και να έχουμε μεγαλύτερη διαθεσιμότητα εμβολίων.

Όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αντιμετωπίζουν προκλήσεις, και αρκετές μεγαλύτερες από αυτές που αντιμετωπίζουμε εμείς μέχρι στιγμής. Έχουν επιβάλει αυστηρά μέτρα, ενώ έχουν πιο οργανωμένα συστήματα υγείας, καλύτερη δημόσια διοίκηση και μεγαλύτερες οικονομικές αντοχές.

Εμείς αντιμετωπίσαμε την πανδημία βγαίνοντας από μια σημαντική οικονομική κρίση, με τραυματισμένο τον κρατικό μηχανισμό και ένα σύστημα υγείας με πολλά δομικά και οργανωτικά προβλήματα. Αν προσέξουμε τις επόμενες εβδομάδες, και εφαρμόσουμε τα μέτρα, θα μειώσουμε τις επιπτώσεις της πανδημίας και θα μπορέσουμε να ελπίζουμε σε επιστροφή σε πιο κανονικές κοινωνικές, οικονομικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Αλλά τα μηνύματα πρέπει να είναι σαφή και οι πολιτικές πρέπει να είναι συγκεκριμένες και να υλοποιούνται αποτελεσματικά.

Χρειαζόμαστε επίσης αξιόπιστη και τεκμηριωμένη ενημέρωση και όχι περισσότερες δόσεις φόβου. Όχι άλλο μαύρο στη ζωή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις