Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

video - O ΕΛΛHNIKOΣ ΗΛΙΟΣ ΕΚΑΨΕ TA ΦΤΕΡΑ TOY IKAPOY


 Από τη μια είχαμε τον “Ίκαρο” που παριστάνει τον πρωθυπουργό και τα περνάει όπως ένας καλός δικτάτορας από κάθε άποψη που μπορεί κανείς να φανταστεί, από την άλλη είχαμε τον “πανδοχέα της Ελλάδος” γιατί δεν ξέρω περι τι άλλου μπορεί να πρόκειται ένας τύπος που παριστάνει τον υπουργό λαθρομετανάστευσης και αποφασίζει και διατάσει να εγκαταστήσει τη Σάρα και τη Μάρα σε κάθε Ελληνικό τόπο.

Ξέρεις, του αφεντικού (όχι του κουλι φυσικά) του αρέσει η σύγχυση, του αρέσει πρώτα να σε τσαντίζει υπερβολικά με την αδικία και μετά να γίνεται σκληρότερο. Ή και με την ανάποδη σειρά. Αφού ενδιάμεσα θα πετάξει και μια ελπίδα που όταν περάσει ο καιρός της αναμονής θα έχει επέλθει ένας νέος λόγος να την καταρρίψει και θα μας έχει βάλει ήδη στην επόμενη ελπίδα. Έτσι για να κάνει χάζι. Αυτό φυσικά μπορεί να λαμβάνει χώρα μόνο για όσο οι άνθρωποι θα συναινούν σε αυτά τα νοητικά τερτίπια του.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Το ίδιο θα συμβεί και με τους εμβολιασθέντες, φαίνεται πως δεν αναμένεται ποτέ κανένα εμβόλιο να είναι αρκετό, ώσπου οι συνεχόμενοι εμβολιασμοί και οι παρενέργειες να γίνουν συνήθεια. Κι αυτό λαμβάνοντας υπ’όψην φυσικά πως το μεγάλο πνεύμα του Μπιλ “προφήτεψε” (και ξέρουμε πολύ καλά τι εννοούν όταν λένε ότι προφητεύουν ενώ ξέρεις και γιατί πρέπει να το δηλώσουν) τις νεες κρίσεις που θα αφορούν την βιοτρομοκρατία με φονικούς τεχνητούς ιούς και (τι άλλο) την κλιματική αλλαγή. Κάτι μου λέει πως το κέρινα φτερά τους πλησιάζουν επικίνδυνα τον ήλιο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις