Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021

Παράνοια από την κυβέρνηση λοιμωξιολόγων: Εξετάζει... αυστηρότερες απαγορεύσεις! - Ποιες είναι


 Απίστευτα πράγματα από την κυβέρνηση λοιμωξιολόγων, η οποία μπορεί να ανακοίνωσε μόλις χθες (!) πως η Αττική μπαίνει σε ολικό lockdown, τύπου Μαρτίου, όμως ήδη εξετάζει περαιτέρω απαγορεύσεις. 

Συγκεκριμένα η κυβέρνηση έχει ένα plan b με νέα μέτρα σε περίπτωση που δεν αποδώσει το lockdown και δεν βελτιωθεί η επιδημιολογική εικόνα στην Αττική.

Κάτι που αποτελεί πραγματικά παράνοια, καθώς τους τελευταίους μήνες έχει αποδειχθεί πως το lockdown δεν έχει κανένα όφελος για την υγεία και δεν βοηθάει στο να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός. 

Αντ' αυτού, αντί η κυβέρνηση να ψάχνει άλλα μέτρα για το πως θα αντιμετωπίσει την πανδημία εξετάζει ολοένα και περισσότερες απαγορεύσεις! 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Μάλλον ο καθηγητής του Στάνφορντ, Γιάννης Ιωαννίδης, είχε δίκιο που έλεγε για «μία μικρή ελίτ που κακοποιεί την ανθρωπότητα».Ποια είναι τα νέα μέτρα που εξετάζονται: 

Το πρώτο είναι η αναστολή λειτουργίας περισσότερων ΚΑΔ του ιδιωτικού τομέα, στα επίπεδα του περασμένου Μαρτίου με την αναστολή λειτουργίας περισσότερων κλάδων της οικονομίας.
Το δεύτερο είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας και στην Αττική από τις 6 το απόγευμα.
Το τρίτο είναι η απαγόρευση των διαδημοτικών μετακινήσεων.

Κυβερνητικά στελέχη ευελπιστούν ότι αν υπάρξει αυστηρή τήρηση των μέτρων που θα ανακοινωθούν σήμερα δεν θα χρειαστεί να πάμε σε μεγαλύτερους περιορισμούς και η επιδημιολογική καμπύλη θα επιπεδωθεί. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις