Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Παύλος Χαϊκάλης: «Δέχομαι τις καταγγελίες - Ήταν υπέρμετρη έκθεση ερωτισμού και όχι σεξουαλική παρενόχληση»


 Ο Παύλος Χαϊκάλης μετά τις χθεσινές καταγγελίες από την ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή, ότι την έπαιρνε τηλέφωνο και αυνανιζόταν, απαντά σήμερα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», όπου και δέχεται όλες τις καταγγελίες της ηθοποιού. 

Ο δημοφιλής ηθοποιός που εστιάζει στην σημερινή εκπομπή στις καταγγελίες μιας ηθοποιού μόνο και όχι σε όλες τις κατηγορίες, όπως η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και σεναριογράφος Sky Maddas, ηθοποιός και σεναριογράφος, η οποία κατήγγειλε μέσω twitter τον Παύλο Χαϊκάλη και έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα που της έστελνε το 2011, όταν εκείνη ήταν ακόμα ανήλικη, παραδέχεται εμμέσως την παρενόχληση στην Ηλιάνα Αραβή.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Δήλωσε ερωτευμένος μαζί της, δέχθηκε τις καταγγελίες της και ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

«Χθες άκουσα όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα, την οποία είχα μαθήτρια και δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της» τόνισε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτά που παραδέχθηκε είναι σωστά και δεν ακυρώνω καθόλου τον λόγο της. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Το ήξερε το ενδιαφέρον μου, το έδειχνα με έναν διακριτικό τρόπο αλλά απέφευγε την προσέγγιση μου. Ήταν πάντοτε κυρία απέναντι μου».

«Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω» πρόσθεσε, επίσης.

«Ζητώ δημόσια συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, τον πατέρα και τη μητέρα της εάν την προσέβαλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις