Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Πρίγκιπας Φίλιππος: Δεύτερο βράδυ στο νοσοκομείο - Ποια είναι η κατάστασή του


 Τη δεύτερη νύχτα του πέρασε ο πρίγκιπας Φίλιππος στο ιδιωτικό νοσοκομείο "Βασιλιάς Εδουάρδος ο Η'" στο Λονδίνο. Ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ λέγεται ότι έχει καλή διάθεση, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όταν είχε μια ξαφνική αδιαθεσία. Ο γιατρός του κλήθηκε στο Κάστρο του Ουίνδσορ όπου διαμένει απομονωμένος με τη βασίλισσα λόγω κορονοϊού και εκείνος συνέστησε ο Δούκας του Εδιμβούργου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ο 99χρονος πρίγκιπας θα παραμείνει κάποιες μέρες στο νοσοκομείο για "παρατήρηση και ξεκούραση". Πηγές των Ανακτόρων είπαν ότι ο Φίλιππος έχει καλή διάθεση και δεν θέλει πολύ θόρυβο. "Όλοι γνωρίζουμε τον χαρακτήρα του Δούκα και θα θέλει την ελάχιστη φασαρία για χάρη του, ιδιαίτερα όταν οι γιατροί και οι νοσηλευτές εργάζονται τόσο σκληρά μέσα στην πανδημία. Ήταν χαρούμενος που θα νοσηλευόταν μόνο ως προληπτικό μέτρο και έχει καλή διάθεση. Του είπαν να ξεκουραστεί και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες". Ο Μπόρις Τζόνσον έστειλε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

Τον Δεκέμβριο του 2019 είχε νοσηλευτεί τέσσερις ημέρες στο ίδιο νοσοκομείο και είχε πάρει εξιτήριο την Παραμονή Χριστουγέννων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις