Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Συνελήφθη 62χρονος καθηγητής - Κακοποιούσε ανήλικο μαθητή επί επτά χρόνια

 


Για επτά ολόκληρα χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά ένα παιδί, που σήμερα είναι 15 ετών, ένας 62χρονος καθηγητής ο οποίος από χθες έχει συλληφθεί μετά από ένταλμα που βγήκε σε βάρος του.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο καθηγητής σε σχολείο μέσης εκπαίδευσης έφτασε μάλιστα στο σημείο να κακοποιεί τον 15χρόνο παρουσία τεσσάρων ακόμη ατόμων μέσα στο σπίτι του, στο οποίο πήγαινε συχνά ο μαθητής.

Και αυτό γιατί οι γονείς του, που έχουν και μια μακρινή συγγένεια με τον καθηγητή, τον είχαν εμπιστευθεί και μάλιστα -λόγω αυτής της οικογενειακής σχέσης- του είχαν δώσει του 62 χρόνου και τα κλειδιά του σπιτιού τους.

Το πιο ανατριχιαστικό, όμως, είναι το γεγονός ότι ο καθηγητής εκμεταλλεύτηκε και την διανοητική κατάσταση του παιδιού. Από όσα αποκαλύφθηκαν μετά τη σύλληψη του 62χρονου, ο 15χρονος ήταν θύμα του τουλάχιστον για επτά χρόνια.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Στη δικογραφία που σχημάτισε η υποδιεύθυνση ανηλίκων, περιγράφεται όλη η δράση του καθηγητή ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν κινητό και ηλεκτρονικό υπολογιστή καθώς εκτιμούν ότι θα εντοπίσουν υλικό από τη συνομιλία του με τον ανήλικο.

Ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για βαριά αδικήματα κατά του καθηγητή και συνελήφθη.

Πάντως, η έρευνα δεν σταματά εδώ καθώς οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν και υπάρχουν και άλλα θύματα του 62χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις