Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Δίχως τέλος το κυβερνητικό «Βατερλό»: Φόβοι ότι χάλασαν εμβόλια - Σταμάτησαν οι εμβολιασμοί σε κέντρο της Θεσ/νίκης!


 Δεν έχει τέλος ο διασυρμός της κυβέρνησης από την μέτρια κακοκαιρία «Μήδεια» και ως αποτέλεσμα την πληρώνουν οι πολίτες, καθώς υπάρχουν σοβαροί φόβοι πως χάλασαν τα εμβόλια σε περιοχές της Θεσσαλονίκης από τις διακοπές ρεύματος και ως αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή δεν πραγματοποιούνται εμβολιασμοί στο εμβολιαστικό κέντρο, στην οδό Ελευθερίας, στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, στη Θεσσαλονίκη.

Τις τελευταίες ώρες όλο ένα και πληθαίνουν τα ερωτήματα από τους πολίτες για το τι συνέβη με τα εμβόλια στις περιοχές που το ρεύμα διεκόπη για αρκετές ώρες ή και μέρες χωρίς να έχουν πάρει καμία απάντηση. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αυτό σχετίζεται με το καταγραφικό που παρακολουθεί τις θερμοκρασίες στο συγκεκριμένο κέντρο, στις οποίες πρέπει να φυλάσσονται τα εμβόλια και πιο ειδικά το εμβόλιο της Pfizer το οποίο χρειάζεται βαθιά κατάψυξη στους μείον 70 έως 80 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα, παρατηρήθηκαν κάποιες μεταβολές σε αυτές και η Γ' ΥΠΕ δεν προχωρεί στους εμβολιασμούς, μέχρι να πιστοποιηθεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Αρκετοί πολίτες προσήλθαν από το πρωί για να εμβολιαστούν στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο.

«Κανένας πολίτης δεν πρόκειται να χάσει το ραντεβού του», ανέφερε στο Thestival o διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Παναγιώτης Μπογιατζίδης και εκτίμησε ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να λυθεί το πρόβλημα και να συνεχιστούν οι εμβολιασμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις