Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Παραδίδουν τα κλειδιά της εστίασης οι καταστηματάρχες - Βίντεο


 Τα κλειδιά των καταστημάτων τους παραδίδουν σήμερα οι ιδιοκτήτες της εστίασης στη Θεσσαλονίκη τα οποία μάλιστα θα τα στείλουν στην Ομοσπονδία τους για να παραδοθούν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το «κόψιμο» του 40% των καταστηματαρχών της εστίασης από την «5η επιστρεπτέα δόση» ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όπως λένε οι ίδιοι οι καταστηματάρχες που σήμερα μετά από τρεις μήνες που παραμένουν κλειστοί, βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού.


Στη Θεσσαλονίκη, από τις 10:00 το πρωί στην οδό 30ής Οκτωβρίου στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, οι καταστηματάρχες παραδίδουν τα κλειδιά των καταστημάτων τους στο Δ.Σ. της Ένωσής τους σε μια κίνηση διαμαρτυρίας για τα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως προς τη διαβίωσή τους.

Καταστηματάρχες παραδίδουν τα κλειδιά της εστίασης στη Θεσσαλονίκη
© SPUTNIK
Καταστηματάρχες παραδίδουν τα κλειδιά της εστίασης στη Θεσσαλονίκη

Παρόμοιες εκδηλώσεις γίνονται σε όλες τις πόλεις της χώρας, ενώ τα κλειδιά θα σταλούν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία τους για να παραδοθούν στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Πετούν τα κλειδιά των καταστημάτων σε κατσαρόλα

Οι καταστηματάρχες της Θεσσαλονίκης ρίχνουν τα κλειδιά των μαγαζιών τους μέσα σε μια κατσαρόλα δηλώνοντας την αγανάκτηση τους και ζητώντας από την κυβέρνηση να χρηματοδοτήσει τον κλάδο.

Σε δηλώσεις του, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Ψητοπωλών, καφέ και μπαρ Μιχάλης Επιτροπίδης ανέφερε ότι κόπηκαν από την 5η επιστρεπτέα δόση 36.000 καταστηματάρχες, ενώ και όσοι την έλαβαν δεν βοήθησε μιας και τα ανελαστικά έξοδά τους αγγίζουν τα 4.000 ευρώ τον μήνα. 

Ανέφερε επίσης ότι τα κλειδιά θα παραδοθούν στο Μέγαρο Μαξίμου από 99 καταστηματάρχες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις