Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

ΡΙΞΤΕ THN XOYNTA!


 Πριν ολίγες μέρες, το ρομποτικό ροβερακι Persevelance προσεδαφίθη στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη. Μέγα γεγονός εστί για την επιστήμη της Αστροβιολογίας, αφού θα αναζητηθούν ενδελεχώς ίχνη μικροβιακής ζωής. Οι πιθανότητες είναι σημαντικές μιας και έχει ήδη ανιχνευθεί νερό στην επιφάνεια αλλά και σε κοιλώματα του κόκκινου πλανήτη. Η εν λόγω είδηση, η οποία δύναται να εξελιχθεί στην μεγαλύτερη επιστημονική ανακάλυψη όλων των εποχών (ύπαρξη εξωγήινης ζωής, έστω και μή νοήμονος) έπαιξε, επί…πέντε λεπτά, για μια νύχτα στα δελτία των ειδήσεων! Αντιθέτως, καθημερινώς βομβαρδιζομεθα με τα κάτωθι νοητικά απορρίμματα:


- Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι κρίσιμες!


-Το εμβόλιο της Pfizer, τελικά δεν  χρειάζεται κατάψυξη στους -70 βαθμούς!


- Ηθοποιός και σκηνοθέτης ερωτοτροπούσε και βίαζε νεαρές/νεαρούς  ηθοποιούς πριν δέκα χρόνια! (Τώρα πρόσφατα…)


Αναφορικά με τις δύο πρώτες ειδήσεις, φρονω, ότι δεν χρειάζεστε την συνδρομή της ταπεινότητος μου για να αντιληφθείτε, ότι εμπαιζουν την νοημοσύνη σας! Σχετικά με την τρίτη είδηση, παρόλο, που ο πέλεκυς της δικαιοσύνης (αρχής γενομένης με την δημοσία διαπόμπευση) πρέπει να κείται βαρύς για τα εν λόγω διαστροφικά αποβράσματα, εν τούτοις, ουδόλως σας απεκάλυψαν ποιος τους εκάλυπτε και με πλάτες ποίων λειτουργούσαν τοιουτοτρόπως, όλα αυτά τα χρόνια. Κατ’ εμέ, πρόκειται για σκηνοθετημένη απόπειρα εκτόνωσης της λαϊκής οργής σε επιλεγμένα, τελειωμένα συστημικά…παρτάλια, τα οποία τω καιρώ τούτω, μόνο κακό δύνανται πλέον να επιφέρουν στο υπάρχον σύστημα εξουσίας. Πάμε παρακάτω…


Μια γυναίκα δύο άντρες, κομπολόι δίχως χάντρες!


 Ένας βλάκας δύο μάσκες, τί τις θέλουμε τις…κάσκες!! 


Γελώ, τώρα που έγραψα μάσκες διότι έχοντας ήδη ξεκινήσει το…μπόλιασμα των Ελλήνων, με το προϊόν της έγκυρης φαρμακοβιομηνιας Pfizer (ειρησθω εν παρόδω, περισσότερες μηνύσεις έχει η Pfizer για απάτες, δωροδοκίες, φόνους εξ’ αμέλειας και άλλες εγκληματικές πράξεις, παρά η…Παγκόσμια Μαφία) υποτίθεται, ότι θα έπρεπε να τοποθετήσουμε τις μάσκες εις τον κάλαθο των αχρήστων και ουχί να τις…διπλασιάσουμε! Γελώ ομοίως, διότι οι…πτωχοί πλην τίμιοι φαρμακοβιομηχανοι χορηγούν ιατρικά προϊόντα σε ανθρώπινους πληθυσμούς, χωρίς να γνωρίζουν, ούτε τις παρενέργειες, (βλέπε επιγενετικοι μηχανισμοί) οι οποίες ενδέχεται να προκληθούν, εξ’ αιτίας της ακόμη άγνωστης τεχνολογίας mRNA στα ανθρώπινα κύτταρα αλλά ούτε και τον χρόνο ανοσίας των εμβολίων τους! Τούτο, λογικόν εστί, αφού κλινικές δοκιμές δέκα ετών συνεπτιχθησαν σε μερικούς μήνες! Επίσης, μειδιώ, τώρα που έγραψα εμβόλια διότι οι μπολιασμενοι (πήγα να γράψω οι...μεταλλαγμένοι αλλά συνεκρατηθην) δυστυχώς συνεχίζουν να μεταδίδουν τον ιό, ενώ το…ιερόν εμβόλιο θα μας χορηγείται δύο φορές τον χρόνο (όπως λέμε κι η Δευτέρα να ταν μόνο μια ή δυο φορές τον χρόνο) εξ’ αιτίας των κινδύνων, που ελλοχεύουν, από τις μεταλλάξεις! Συν τοις άλλοις, οι…φωστήρες «ειδικοί» επιμένουν…καραντινικά, θαρρείς και τα lockdowns είχαν κάποιο ευεργετικό αποτέλεσμα στην μείωση της εξάπλωσης της νόσου εδώ κι ένα χρόνο, όπου είμαστε έγκλειστοι στις οικίες μας και σταματήσαμε να ζούμε για να μην…πεθάνουμε!


Δυστυχώς, τα ανωτέρω αποτελούν…απόνερα της ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗΣ Βιολογίας στην υπηρεσία της πολιτικής, όπου εμπρός στο θράσος της, η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Βιολογία μένει ενεή, τουτέστιν…κάγκελο! Η δίχως εξαρτήσεις επιστήμη έχει αποδείξει, ότι οι κορωνοιοι μεταλλάσσονται με πολύ μικρότερη συχνότητα, από τον ιό της εποχικής γρίπης, το εμβόλιο της οποίας κάνουν κάθε χρόνο ΜΟΝΟ οι υπερήλικες και συγκεκριμένες ευπαθείς ομάδες. Η δίχως εξαρτήσεις επιστήμη γνωρίζει, ότι οι ρετροιοι μπορεί να παραμένουν, ως έχουν, χωρίς να μεταλλάσσονται ακόμη και ύστερα από 200 χρόνια, ενώ οι DNA ιοί, έως και 500! Η δίχως εξαρτήσεις επιστήμη γνωρίζει τέλος, ότι σε περιπτώσεις επιδημίας (πολλώ δε μάλλον…χμ, πανδημίας) τα εμβόλια συμβάλλουν στην ανοσία της κοινότητας από το ΕΠΟΜΕΝΟ έτος, αφού κατά την διάρκεια της επίθεσης και του…εποικιστικου κύματος της νόσου, αυτό το οποίο χρειάζεται ΑΜΕΣΑ ο οργανισμός είναι είτε αντιικά φάρμακα, είτε ΕΤΟΙΜΑ αντισώματα, μονοκλωνικά ή πολυκλωνικά. Προοδευτικά, ο ιός (εν προκειμένω, ο Covid 19) μαθαίνει να συμβιώνει με τα ανθρώπινα βιολογικά συστήματα και γίνεται όλο και ηπιότερος. Τοιουτοτρόπως, επιτυγχάνεται η λεγόμενη ανοσία αγέλης. Έτσι γίνονταν πάντα για κάθε πρωτοεμφανιζόμενο αντιγόνο, όπως είναι ο Covid 19.


Τα ανωτέρω πρεσβεύει η επιστήμη. Όσο για την πουλημένη στην πολιτική εξουσία ψευδοεπιστημη, μόνο ένας τρόπος υπάρχει να εξουδετερωθεί. Προφανώς, έχετε δει την Ελληνική κωμωδία « Η κυρά μας η μαμή». Ο υποδυόμενος τον γιατρό Ορέστης Μακρής, έπαιρνε από τους θεραπευόμενους ασθενείς του, (αντί αμοιβής) κάτι χάντρες που τους είχε δώσει η Γεωργία Βασιλειάδου, ούτως ώστε να μην…αβασκαθουν! Συγκεκριμένα έλεγε: «Τούτες οι χάντρες είναι τα δόντια της. Θα της τα ξεριζώσω ένα ένα! Τότε θα την αφοπλίσω».  Σήμερα, το σύμβολο της υποταγής στην ελίτ της ΝΤΠ, υπό τας…ευλογίας των αργυρωνητων ψευτοειδικων επιστημόνων, είναι η μάσκα. Τα ανθρώπινα φίμωτρα είναι τα δόντια αυτών των Σατανάδων! Λοιπόν, ξεδοντιαστε τους!


Αναπνεύστε ελεύθερα…


Αγκαλιάστε ο ένας τον άλλον, αγκαλιάστε τους γονείς σας και τα παιδιά σας…


Τα μόνα, τα οποία χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός για να «χτίσει» αντιστάσεις και να θωρακίσει το ανοσοποιητικό του, απέναντι σε οιονδήποτε μικροοργανισμό είναι ήλιος, καθαρός αέρας, υγιεινή διατροφή, ύπνος και άθληση.


Το πρόσωπο είναι σπαθί, λέει μια παροιμία. Η ανθρώπινη ιδιοπροσωπία είναι ένα από τα διακριτά στοιχεία της φύσης του ανθρώπου σε σχέση με τα υπόλοιπα όντα. Για τον λόγο αυτό, το ανθρώπινο είδος έχει ατομική εξέλιξη και ουχί ομαδική. Πετάξτε λοιπόν στα σκουπίδια τις μουτσουνες διότι είστε άνθρωποι και όχι ζώα! 


Σταματήστε να στέλνετε SMS για να βγείτε από το σπίτι σας! Είστε άνθρωποι και όχι ομογενοποιημένα ανδροειδή! Είστε ελεύθεροι κι όχι σκλάβοι! Τα μέτρα, που σας φόρτωσε στην υμετέρα καμπούρα αυτή η ελεεινή και τρισαθλια Κυβέρνηση, εδώ κι έναν χρόνο, εκτός των υπολοίπων επιβλαβών συνεπειών, προς την Ελληνική κοινωνία, συν τοις άλλοις, αποτελούν και τον προπομπό της μετάλλαξης σας σε ρομπότ! Αντίκεινται στο Ελληνικό Σύνταγμα, σε όλες τις διεθνείς συμβάσεις και κυρίως βάλλουν και προσβάλλουν την γενετήσια αυτοτέλεια και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια!


Όσοι…ατομικοί εραστές έχουν πιστέψει το αφήγημα της πανδημίας, τα media και τους «ειδικούς», χρήζουν…ειδικής αντιμετώπισης, ήτοι στοργή και προδερμ! Όσο για την Κυβέρνηση και τα τσιράκια της, θα λογοδοτήσουν ενώπιον του Ελληνικού λαού, όταν (ευελπιστώ πολύ σύντομα) καταρρεύσει η κομματοκρατια και αναλάβουν τις τύχες του έθνους αληθινοί πατριώτες!


Εάν δεν αντιδράσουμε πάραυτα...


ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ!

Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις