Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2021

video - OI APKOYΔΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ KAΘΑΡΣΗΣ TOY ΦΕΒΡOYAPIOY

 Όσο η ζέστη αυξάνεται και το συνάχι γίνεται δυσεύρετο εν παραλλήλω με τη συνεχή σύγχυση των δεδομένων που θα μπορούσαν (λέμε τώρα) να δείξουν ένα φως στο τούνελ, τόσο η πραγματική τους

ατζέντα φανερώνεται με την αυστηροποίηση των μέτρων για ένα νέο κύμα που θεωρητικά οι επιστήμονες δεν θα μπορουσαν να προβλέψουν (όχι ότι είναι η πρώτη φορά).

Αλλά με τη μανία που έχουν πρώτα να μαντρώσουν και στη συνέχεια να εμβολιάσουν τις μάζες δεν μπορούν να κάνουν πίσω παρά τις συνεχείς αποκαλύψεις όπως για την παρανομία του CDC στην Αμερική να υπερπολλαπλασιάζει τους θανάτους (όπως δίδαξαν και τον κύριο τσιόδρα) απλά και μόνο επειδή για τον κοροϊδοϊό ειδικά άλλαξε τρόπο μέτρησης.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!

Και ενόσω βλέπουμε όλο και περισσότερες αρνητικές παρενέργειες από τα εμβόλια που επι της ουσίας θέλουν να τα κάνουν υποχρεωτικά, η ευρωπαϊκή ένωση υποτίθεται πως πιέζει αλλά στην ουσία συνεργάζεται με το fb και τις νεες τεχνολογίες τους για να πατάξει την παραπληροφόρηση και το “έγκλημα.” Για να συντηρήσει λέει στο διαδίκτυο τις αξίες που  διέπουν τον έξω κόσμο. Ένα κόσμο γεμάτο αρκουδιάρηδες έτοιμους να αναλάβουν να μας εκπαιδεύσουν να χορεύουμε στο ρυθμό τους σε υποταγή. Ένα κόσμο που ίσως είναι έτσι για να μπορέσουμε να κάνουμε όλη τη διαδρομή και, αφού απορρίψουμε όλες τις “προσφορές” του, να καταλήξουμε μέσα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις