Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Viral το βίντεο: Οι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών παλεύουν να φθάσουν την Καμάλα Χάρις που κάνει γυμναστική σε σκάλες [βίντεο]

 


Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει την νέα Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις να αθλείται μπροστά από το Lincoln Memorial, με τους άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών να προσπαθούν να την ακολουθήσουν.

Όταν ο Μπόμπι Τραν και η κοπέλα του πήγαν για τζόκινγκ στο National Mall, το Σάββατο το πρωί, ήλπιζαν να δουν από κοντά το πορτρέτο της Καμάλα Χάρις από τον καλλιτέχνη Σάιμον Μπέργκερ στο Lincoln Memorial. Τελικά όμως, κατέληξαν να δουν την ίδια την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

Η Καμάλα Χάρις ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες και οι πράκτορες την ακολουθούν
Ο Τραν και η σύντροφός του είδαν την Καμάλα Χάρις να ανεβοκατεβαίνει τα σκαλοπάτια του μνημείου κατά την διάρκεια της καθημερινής της γυμναστικής, με τα αθλητικά της ρούχα, ένα μαύρο τζόκεϊ και μάσκα προσώπου, ενώ την ακολουθούσαν οι πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών και ο σύζυγός της Νταγκ Έμχοφ. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ (ΕΔΩ) ΓΙΑ ΟΛΑ!


Μάλιστα, οι σωματοφύλακές της ανεβοκατέβαιναν κι αυτοί τα σκαλιά, φορώντας όμως τα μακριά παλτό τους και όχι τα αθλητικά τους.
«Γυρίσαμε και την είδαμε να τρέχει ανεβοκατεβαίνοντας τα σκαλιά και να είναι ένα με την κοινότητα» είπε στο Insider. «Καθώς πλησιάζαμε, παρατήρησα επίσης κάποιον που έμοιαζε με τον σύζυγό της. Επιστρέφοντας στο σπίτι αργότερα, όταν κοίταξα το βίντεο, είδα έναν άλλον άνδρα στην κορυφή της σκάλας να της χαιρετά καθώς τελείωσε το τρέξιμό της. Σκέφτηκα ότι ήταν πολύ ωραίο να υποστηρίζει ο ένας τον άλλον εκεί έξω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις