Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021

Χαλκίδα - Κανονικά στην τάξη η νηπιαγωγός που έβγαλε 4 ετών κοριτσάκι στο κρύο


 Αρθρογράφος Nikolaos Kampouris

Χαλκίδα - Κανονικά στην τάξη η νηπιαγωγός που έβγαλε 4 ετών κοριτσάκι στο κρύο

Από ΕΔΕ θα περάσει η νηπιαγωγός από τη Χαλκίδα που έβγαλε στο κρύο ένα 4χρονο κοριτσάκι, το οποίο έκλαιγε εκλιπαρώντας την να το βάλει και πάλι στην τάξη. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το πόρισμα από την ένορκη διοικητική εξέταση.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ητιμωρίαπου επέβαλενηπιαγωγόςστη Χαλκίδα σε 4χρονο κοριτσάκι, το οποίο έβγαλε στο κρύο για να το τιμωρήσει.

Μετά τον σάλο, η υπουργός Παιδείας διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για το πρωτοφανές περιστατικό.

Όπως όμως δήλωσε στοMEGAη Γενική Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, η εκπαιδευτικός θα πάει κανονικά τη Δευτέρα στο σχολείο και θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς συναντήθηκαν με την νηπιαγωγό η οποία προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το πόρισμα από την ένορκη διοικητική εξέταση για τη νηπιαγωγό, η οποία όμως μέχρι τότε παραμένει κανονικά στη θέση της.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Γρηγόρης Δάσκος, διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, σημείωσε πως το περιστατικό με το 4χρονο κοριτσάκι είναι ανεπίτρεπτο.

«Αυτό που συνέβη είναι ανεπίτρεπτο, ανήκουστο. Όχι μόνο δεν πρέπει να συμβαίνει στη σημερινή εποχή, αλλά είναι συμβάν το οποίο δεν πρέπει να γίνεται ποτέ», είπε, ενώεπισήμανε ότι το παιδί είναι σε καλή κατάσταση και υγιές.

Όσον αφορά την εκπαιδευτικό, η οποία θαπεράσει ΕΔΕ, θα βρεθεί κανονικά στην τάξη της από αύριο, ενώ παρελθούσες κατηγορίες προς την ίδια δεν επιβεβαιώνονται.


Πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις