Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Υπόθεση Φιλιππίδη: Πιθανόν τη Δευτέρα στην ανακρίτρια ο γνωστός ηθοποιός


 Για τις βαρύτατες πράξεις σεξουαλικής βίας (έναν βιασμό και δυο απόπειρες) που έχουν καταγγελθεί ο κωμικός ηθοποιός θα περάσει το κατώφλι της εισαγγελίας τη Δευτέρα, ενώ την ίδια ώρα αναζητά τρόπο να πουλήσει τα ακίνητά του.

 Δευτέρα, πιθανότατα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik,θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά από καταγγελίες εναντίον του για βαρύτατες πράξεις σεξουαλικής βίας (έναν βιασμό και δυο απόπειρες). Το περιστατικό που τον φέρνει στον εισαγγελέα συντελέστηκε τον Αύγουστο του 2014, και αφορά απόπειρα βιασμού εντός του αυτοκινήτου του.

Καταλύτης για την υπόθεση υπήρξαν τα στοιχεία που συνέλεξε και υπέβαλε στον εισαγγελέα ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ Πασχάλης Τσαρούχας, το οποίο λαμβάνει ακόμη καταγγελίες που αφορούν σε σκηνοθέτες (και "ηχηρά" ονόματα), οι οποίες αναμένεται να βγουν στο φως το προσεχές διάστημα.

Οι διαδικασίες που αφορούν στον κ. Φιλιππίδη επισπεύσθηκαν, ωστόσο, μετά από την πολύωρη κατάθεση της καταγγέλλουσας, την Τετάρτη (17/03), στο εισαγγελικό γραφείο.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Ο κωμικός ηθοποιός, που βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές καταγγελίες, έχει πληρώσει έγκαιρα το «τίμημά» τους με την αιφνίδια ακύρωση όλων των συνεργασιών του στο θέατρο, στην τηλεόραση και με διαφημιστικές εταιρείες.

«Ακόμη και στη φυλακή να μην καταλήξει, που όλα δείχνουν ότι δεν θα την αποφύγει, δεν θα μπορεί να ξαναβρεί δουλειά» μας σχολιάζει γνωστός ηθοποιός που έχει συνεργαστεί μαζί του και γνωρίζει ότι ο κ. Φιλιππίδης αναζητάει τρόπο για να πουλήσει τα ακίνητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις