Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

AKOYΣTE TO NEO HXHTIKO ME THN Kαταγγελία Ελληνίδας για το εμβόλιο της AstraZeneca: «Παρέλυσε το πόδι μου και έβγαλα σπυριά. Ήμουν φανατική υπέρ του εμβολιασμού»


 Σοβαρές παρενέργειες μετά το εμβόλιο της AstraZeneca που έλαβε καταγγέλλει 62χρονη που ζει στη Ραφήνα.

Η γυναίκα, μιλώντας στο Ράδιο 98,4, μίλησε για την άκρως δυσάρεστη εμπειρία της, αναφέροντας πως υπέστη παράλυση σε πόδι και χέρι, πως έβγαλε σπυριά στο σώμα της και πως για μέρες αισθανόταν έντονη αδυναμία.

Στην αρχή η 62χρονη ξεκαθάρισε πως: «ήμουν φανατική υπέρ του εμβολιασμού γιατί πραγματικά αυτό που αντιμετωπίζουμε, ειδικά στην Αττική, είναι τραγικό».

Σύμφωνα με την ίδια, την ημέρα που εμβολιάστηκε στο Κέντρο Υγείας είχε «υποθερμία μεγάλη -δηλαδή 35 βαθμούς, δυνατό ρίγος, κούραση, αίσθηση μεγάλης αδυναμίας, ζάλη, έντονο πονοκέφαλο», αλλά δεν έδωσε σημασία γιατί θεώρησε ότι είναι «οι γνωστές παρενέργειες που αναφέρονται».

«Τις επόμενες μέρες ένιωθα πόνο στο πέλμα του δεξιού παιδιού και δυσκολία να το σηκώσω. Πάλι δεν το συνέδεσα. Πέντε μέρες μετά το εμβόλιο παρουσίασα αρχικά μία έντονη τάση για λιποθυμία ενώ καθόμουν. Πονοκέφαλο, ζαλάδα και όταν προσπάθησα να σηκωθώ παρέλυσε το δεξί μου πόδι.

Η παράλυση στο πόδι κράτησε περίπου 3-5 λεπτά. Το ίδιο βράδυ γέμισα σπυριά στα χέρια, στον θώρακα. Οπότε τότε το συνέδεσα απόλυτα με το εμβόλιο».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Μάλιστα τρεις μέρες μετά το την πρώτη παράλυση, η 62χρονη ανέφερε πως αισθάνθηκε και δεύτερη παράλυση κατά τη διάρκεια του ύπνου αυτή τη φορά στο χέρι της!

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Παρατήρησα πως το αριστερό χέρι ήταν σαν νεκρό. Προσπαθούσα με το δεξί να το πιάσω να δω πού βρίσκεται.

15 μέρες μετά νιώθω ακόμη αδυναμία, έχω υποθερμία, κρυώνω πολύ, δεν μπορώ να περπατήσω. Έχω λιποθυμικές τάσεις και πονοκέφαλο. Χθες είδα ειδικό παθολόγο, είδε τις εξετάσεις και μου είπε ότι αν είχα πάει μέχρι δύο ώρες μετά το περιστατικό πιθανότατα θα φαινόταν κάτι».

Ακούστε το ηχητικό:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις