Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Δημήτρης Αρβανίτης: «Παραγωγός με παρακάλεσε να δω μια κοπέλα και… την βρήκα ξαπλωμένη στον καναπέ»

 


«Πολλά από αυτά όχι απλά τα ξέραμε αλλά ήταν και δεδομένα»

Τη δική του εμπειρία, όταν παραγωγός τον παρακάλεσε να δει μια κοπέλα, πιθανώς για να παίξει σε κάποια από τις σειρές του, περιέγραψε σε συνέντευξή του ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης.

«Παραγωγός με παρακάλεσε να δω μια κοπέλα. Γύρισα στο σπίτι και την βρήκα ξαπλωμένη στον καναπέ. Έμεινα έκπληκτος! Κοκκίνησα ολόκληρος! Ήμουν έτοιμος να εκραγώ», λέει στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου για να συνεχίσει: «Πολλά από αυτά όχι απλά τα ξέραμε, αλλά ήταν και δεδομένα. Ξέραμε ότι αν θα πας στον τάδε σκηνοθέτη θα έχεις πρόβλημα στο πως θα σε αντιμετωπίσει επάνω στη σκηνή. Η έκπληξη είναι ότι δεν είναι ο μικρός άσημος που πάει να κάνει μια ταινία μικρού μήκους. Είναι μεγάλα ονόματα».

«Είχα κοπέλα στη σχολή και μου παραδέχθηκε ότι στο προηγούμενο μάθημα ένας καθηγητής την παρενόχλησε. Έκανα κάτι τότε που δεν έχω ξανακάνει και της είπα ότι έπρεπε να μιλήσει», πρόσθεσε ο γνωστός σκηνοθέτης.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.