Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Δημήτρης Λιγνάδης: Ανατριχιάζουν οι περιγραφές του τρίτου μηνυτή - Τα ναρκωτικά, ο βιασμός και οι απειλές


 Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι αντιμέτωπος με τις καταγγελίες και νέου μηνυτή που ισχυρίζεται ότι ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου τον βίασε το 2018. Η καταγγελλόμενη πράξη έρχεται να προστεθεί στους δύο βιασμούς για τους οποίους ήδη κατηγορείται και έχει κριθεί προφυλακιστέος. Το φερόμενο ως θύμα είναι Έλληνας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι ηθοποιός.

Ο μηνυτής σύμφωνα με πληροφορίες στη μήνυση του αναφέρει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την κακοποίησή του. Περιγράφει την προσέγγιση του σκηνοθέτη, εξιστορεί πως τον έπεισε να πάει σπίτι του, αναφέρει ότι του έλεγε ότι είναι ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης και ηθοποιός και υποστηρίζει ότι υπερηφανευόταν για γνωριμίες με πολιτικούς.

Ο μηνυτής περιγράφει λεπτομερώς τι συνέβη καθώς και τους λόγους για τους οποίους δεν κατήγγειλε το περιστατικό το 2018.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega ο μηνυτής περιγράφει ότι γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Λιγνάδη σε πλατεία κοντά στο σπίτι του σκηνοθέτη στο Μεταξουργείο. Ο κ. Λιγνάδης τον κάλεσε στο σπίτι του. Την πρώτη φορά δεν έγινε τίποτα. Ο σκηνοθέτης τον κάλεσε και δεύτερη φορά, λίγες μέρες μετά. Εκεί, όπως λέει ο μηνυτής, του προσέφερε ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Όταν συνήλθε κατάλαβε ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά. Ακολούθησε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο. Ο Δημήτρης Λιγνάδης του είπε ότι αν τολμήσει και αποκαλύψει οτιδήποτε θα πει στην αστυνομία ότι επιχείρησε να τον κλέψει και ότι θα βρεθεί στη φυλακή.

Η αντίδραση του δικηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια ήταν άμεση. Ο κ. Κούγιας τόνισε ότι ο εντολέας του είναι κατηγορηματικός πως δεν βίασε ποτέ κανέναν και δεν ανησυχεί από αυτήν την εξέλιξη, αφήνοντας αιχμές για κατασκευασμένη καταγγελία. "Είναι αδύνατον να σχολιάσω την ουσιαστική και νομική βασιμότητα της μηνύσεως, αλλά αν είναι της ίδιας ποιότητας και αξιοπιστίας με τις δύο προηγούμενες μηνύσεις, ούτε ο κ. Λιγνάδης, ούτε εγώ έχουμε καμία ανησυχία", ανέφερε ο κ. Κούγιας.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και νέες καταγγελίες σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις