Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Δύο νέες συλλήψεις για την επίθεση στον αστυνομικό


 Σε δύο νέες συλλήψεις προχώρησε η Αντιτρομοκρατική για τα επεισόδια και την επίθεση σε αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αστυνομία συνέλαβε δυο Έλληνες 22 και 23 ετών, ο πρώτος εκ των οποίων είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές πριν από περίπου ένα μήνα, καθώς είχε συλληφθεί για την επίθεση στα γραφεία του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο 22χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων, καθώς κατηγορείται ότι ήταν μέσα στα επεισόδια της επίθεσης σε αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη, μετά την πορεία κατά της αστυνομικής βίας το απόγευμα της Τρίτης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ταυτοποιηθεί και άλλα άτομα που ανήκουν στο χώρο οπαδικών κλαμπ και φέρεται να έχουν απασχολήσει τις αρχές σε επεισόδια που έχουν σημειωθεί στα γήπεδα.

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ εξετάζουν τα βίντεο από την επίθεση στον 27χρονο αστυνομικό αντλώντας ταυτόχρονα στοιχεία από την υπηρεσία Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους αλλά και τα social media με στόχο να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα που συμμετείχαν.

Να σημειωθεί πως χθες συνελήφθη ένας 30χρονος άνδρας που φέρεται να έριξε τον αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ από το μηχανάκι του κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, πρόκειται για 30χρονο Ελληνο-ιρακινό, τον οποίο η ΕΛ.ΑΣ. είχε ταυτοποιήσει από βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις