Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021

Έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή ο Ν.Τραμπ το 2024: «Μπορεί να αποφασίσω να τους κερδίσω για 3η φορά»!


 Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία το 2024 άφησε ο Ν.Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ που βρέθηκε αντιμέτωπος στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές με μία πρωτοφανής νοθεία,

η οποία οδήγησε μέχρι και στην άλωση του Καπιτωλίου από τους πατριώτες, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος το 2024. 

Ο τέως Αμερικανός πρόεδρος στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση τόνισε χαρακτηριστικά πως «μπορεί να αποφασίσω να τους κερδίσω για τρίτη φορά», κάτι που προκάλεσε ενθουσιασμό στους εκατομμύρια ψηφοφόρους του, άλλωστε σύμφωνα με σφυγμομέτρηση του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CBS, ο Ν.Τραμπ είναι δεύτερη δύναμη από μόνος του, με τα δύο τρίτα των Ρεπουμπλικάνων να τον ακολουθούν στο νέο κόμμα του (αν τελικά προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση) 

Μιλώντας στη CPAC στο Ορλάντο (Φλόριντα) χθες Κυριακή, ο Ρεπουμπλικάνος απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν θα είναι υποψήφιος ή όχι, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «μπορεί να αποφασίσω να τους νικήσω για τρίτη φορά», αναφερόμενος στους Δημοκρατικούς.


Play Video
Σε ανεπίσημη δημοσκόπηση μεταξύ των συμμετεχόντων στη CPAC, το 95% τάχθηκε υπέρ της συνέχισης των πολιτικών του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ το 68% τάχθηκε υπέρ της ιδέας να είναι εκ νέου υποψήφιος το 2024.

Ο Τραμπ διαβεβαίωσε ότι δεν ιδρύει νέο κόμμα. «Δεν ξεκινάμε νέα κόμματα. Έχουμε το Ρεπουμπλικανικό κόμμα. Θα ενωθεί και είναι δυνατότερο παρά ποτέ. Δεν ιδρύω νέο κόμμα», επέμεινε.

«Το κίνημά μας, που αποτελούν υπερήφανοι, σκληρά εργαζόμενοι Αμερικανοί πατριώτες μόλις ξεκινάει, και στο τέλος θα νικήσουμε. Θα νικήσουμε», διατράνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις