Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Γ.Τράγκας: «Ο "Εφιάλτης" του Μαξίμου δηλώνει τώρα ότι δεν έχει λόγους να κάνει πρόωρες εκλογές»


 «Οι Έλληνες κρύβουν τα πρόσωπα τους από ντροπή βλέποντα τον Κ.Μητσοτάκη ντυμένο με στολή Μακρυγιάννη»

Ο γνωστός δημοσιογράφος και επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Γιώργος Τράγκας, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας. 

Ο Γ.Τράγκας στάθηκε στις εξαγγελίες για τα «δωρεάν» τεστ τονίζοντας πως και «στη Γαλλία ο καθένας πολίτης μπορεί να κάνει όσα δωρεάν PCR τεστ θέλει», ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στις θέσεις εργασίας που κατέχουν οι άνθρωποι που ανήκουν στο οικογενειακό περιβάλλον του πρωθυπουργού, Κ.Μητσοτάκη. 

Ταυτόχρονα στάθηκε και στα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία δείχνουν να καταρρέουν, με τον Γ.Τράγκα να τονίζει πως ο πρωθυπουργός «ξέρει ότι πεθαίνει πολιτικά με μία μη αναστρέψιμη πορεία». 

Όσα δήλωσε ο Γ.Τράγκας: 

«Ο πολιτικός και οικονομικός «Εφιάλτης» απλώνει τη σκιά του σε όλη την Ελλάδα. Ένα μείγμα πολιτικού ζόφου, οικονομικής συντριβής, εθνικού μαρασμού και απόγνωσης εκατομμυρίων πολιτών επικρατεί τις ώρες και τις μέρες που ξυπνάνε τα φαντάσματα των αγωνιστών του 1821, τα οποία κρύβουν τα πρόσωπά τους από ντροπή βλέποντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ντυμένο με τη στολή Μακρυγιάννη και τη Γιάννα Αγγελοπούλου επιδιώκουσα να μοιάσει με τη Μπουμπουλίνα.

Τα δελτία ειδήσεων είναι πολύ μακριά τόσο από το αγριεμένο πλήθος όσο και από κάθε έννοια δημοσιογραφίας. Δεν ενημερώνουν. Κρύβουν την αλήθεια. Επιδιώκουν να κρατήσουν ζωντανά έναν άρρωστο πολιτικό που ξεφλουδίζεται πολιτικά καθημερινά, όπως ένα ζόμπι, και καταρρέει δημοσκοπικά με ελεύθερη πτώση δημοτικότητας σε ολόκληρη τη χώρα. Είναι πλέον ο μισητός, και το ξέρει. Είναι πλέον ο αντιπαραγωγικός, ο ανίκανος και ο πλήρως αντιλαϊκός, και το ξέρει. Ξέρει ότι πεθαίνει πολιτικά με μια μη αναστρέψιμη πορεία, αφού τον αποχωρίζονται εκατομμύρια Έλληνες. Είναι αυτοί που φεύγουν από τη «μαύρη» ΝΔ. Είναι αυτοί που αποδοκιμάζουν τις «μαύρες» μεθόδους του. Είναι αυτοί που θα εκδηλωθούν μαζικά στις κάλπες. Είναι η Ελλάδα που απεχθάνεται και αγωνίζεται εναντίον της οικογενειοκρατίας και της Ολιγαρχίας.

Ο κύριος Μητσοτάκης επιδιώκει να πείσει τον κόσμο ότι τον φροντίζει με δωρεάν τεστ που θα διανέμονται από τα φαρμακεία. Στη Γαλλία οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να κάνει εντελώς δωρεάν όσα PCR test θέλει. Εντελώς δωρεάν! Στην Ελλάδα ο «θεόσταλτος» θα διανέμει τώρα δωρεάν μέσω φαρμακείων ένα rapid test την εβδομάδα με την ίδια διαδικασία και τον ίδιο χρόνο που γίνονται τα εμβόλια. Καθημερινά έχουμε χιλιάδες μολύνσεις. Έχουμε φθάσει στην κορύφωση του δεύτερου κύματος της πανδημίας, κι όμως το Ελληνικό κράτος δεν αγοράζει μονοκλωνικά αντισώματα που δοκιμάστηκαν με απόλυτη επιτυχία για επώνυμους τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό.

Η προπαγάνδα των φιλοκυβερνητικών καναλιών είναι τουλάχιστον χυδαία και εγκληματική. Αποκρύβουν ή παίζουν ως νέα στις τελευταίες θέσεις της σκαλέτας των ειδήσεων τις μαζικές κινητοποιήσεις εναντίον των lockdown που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο (Ολλανδία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Ρουμανία). Ενώ υπάρχουν «ηφαιστειακές» εκρήξεις στην Ευρώπη και σε άλλες περιοχές, εδώ στην Ελλάδα όλες αυτές τις μαζικές αντιδράσεις εκατομμυρίων συνανθρώπων μας είτε τις αποκρύβουν είτε τις κάνουν σάντουιτς μαζί με ειδήσεις που αφορούν τους εμβολιασμούς. Κατ’επανάληψη δείχνουν τα εστιατόρια που άνοιξαν στο Ισραήλ και δέχονται μόνο εμβολιασμένους, ενώ αποφεύγουν να αναφέρουν ότι εξακολουθούν να νοσούν και στο Ισραήλ, και ότι είναι πλήθος τα περιστατικά εκείνων που προσβάλλονται από τον ιό, ενώ έχουν κάνει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Ο «Εφιάλτης» του Μαξίμου δηλώνει τώρα ότι δεν έχει λόγους να κάνει πρόωρες εκλογές και ότι η κυβέρνησή του θα κριθεί στο τέλος της τετραετίας από τον Ελληνικό λαό. Μάλιστα ως υπερφίαλος, νάρκισσος δηλώνει ότι θα έχει αλλάξει την Ελλάδα στη διάρκεια της τετραετίας. Δεν αντιλαμβάνεται, όμως, ότι καταστρέφει όλους τους ιστούς αυτής της χώρας. Είναι τόσο άνους που δεν βλέπει τα εκατομμύρια των πεινασμένων. Όπως σημειώνει μερίδα του Τύπου, είναι βαριά η ευθύνη των ιστορικών στελεχών και των βουλευτών της ΝΔ που του επιτρέπουν να γκρεμίζει το οικοδόμημα ενός ιστορικού κόμματος, όπως αυτό που ίδρυσε ο αείμνηστος εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει την ίδια και χειρότερη τύχη του Γιωργάκη Παπανδρέου», επεσήμανε χθες μεταξύ άλλων η εφημερίδα «κυριακάτικη δημοκρατία». Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η κυβερνώσα παράταξη βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, ενώ ανεβαίνει με γεωμετρική πρόοδο σε όλη τη χώρα το Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Όσοι δεν φορούν παρωπίδες και δεν είναι κόλακες και αυλοκόλακες λένε εκεί στη ΝΔ ότι το μεγαλύτερο τμήμα της αποσπάται και εντάσσεται ψυχικά στο Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Είναι εκατοντάδες χιλιάδες αυτοί που το λένε ήδη κατ’ ιδίαν σε φίλους τους, γείτονές τους και συγχωριανούς τους. Ήδη πολλαπλασιάζονται με ασύλληπτη ταχύτητα τα γραφεία που ανοίγουν αυτοβούλως και ελευθέρως με τις προσφορές ανθρώπων, συμπατριωτών μας που θέλουν να απαλλαγούν από την παρούσα κυβέρνηση και από αυτό το πολιτικό πρόσωπο που παγώνει το λαό και εγκυμονεί τεράστιους εθνικούς κινδύνους.

Είναι σημαδιακό ότι όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ, όλοι οι οπαδοί του Ανδρέα Παπανδρέου κινούνται προς το Κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι», γιατί δεν αντέχουν άλλο να βλέπουν τα πολιτικά δεκανίκια να στηρίζουν στη Βουλή την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ήδη το ΚΙΝΑΛ, όπως έκανε ο Βελόπουλος με το νομοσχέδιο για την Παιδεία, ψήφισε υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου για την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός βάζοντας πλάτη στην κυβέρνηση και στη ληστρική σύμβαση για τα μεταλλεία. Όπως διαβάσαμε όλοι στις εφημερίδες, το ΚΙΝΑΛ που δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ, ήρθε πιο κοντά στη ΝΔ και σε αυτήν την προσέγγιση βοήθησε η σχέση με την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός. Η κυρία Γεννηματά ψήφισε υπέρ του νομοσχεδίου βάζοντας πλάτη στις επιδιώξεις της οικογένειας Μητσοτάκη, και διαφοροποιούμενη από τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία είπαν «όχι» κατηγορηματικά στο ληστρικό νομοσχέδιο.

Βλέπουμε ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η υπόλοιπη αντιπολίτευση συνεργάζεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ένα στημένο παιχνίδι που αποβλέπει σε συμμετοχή στο καθημερινό «ζήτα» που προκύπτει από την νομή της εξουσίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Μητσοτάκη αποφεύγοντας να τον στριμώξει για τα καλά. Αντίθετα, ο Τσίπρας, ενώ δηλώνει ότι είναι σοβαρός πολιτικός, δεν ζητάει εκλογές δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Μητσοτάκη να πάρει ανάσες την ώρα που πέφτει με ταχύτητα αστεροειδούς.

Ο κύριος Βελόπουλος τον βοηθάει στα ίσια σε ορισμένα νομοσχέδια, πράγμα που προκαλεί αλγεινή εντύπωση στο λαό. Η κυρία Φώφη Γεννηματά με ένα ΚΙΝΑΛ που δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, δεν έχει καμία σχέση με τον σύνθημα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», βάζει πλάτη, όπως επισημαίνει ο Τύπος, σε διάφορες ληστρικές συμβάσεις που στήνει ο Μητσοτάκης. Η απόσταση αυτής της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης από το λαό είναι χαώδης. Είναι αστρονομική. Η Ελλάδα πεθαίνει οικονομικά και δημογραφικά. Οι Τούρκοι, όπως γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες, σχεδιάζουν να αρπάξουν 130 βραχονησίδες και νησίδες.

Η οικογενειοκρατία σε ευρωπαϊκή χώρα όπως η Ελλάδα, θυμίζει την οικογένεια Μουγκάμπε στη Ζιμπάμπουε ή την οικογένεια Τσαουσέσκου στο Βουκουρέστι. Όλα τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη έχουν καταλάβει θέσεις στην κυβέρνηση και σε ΜΚΟ. Πριν από δύο μέρες η τηλεόραση αφιέρωσε μισή ώρα σε όλα τα δελτία ειδήσεων στα μέλη της «αγίας οικογένειας», τον θείο και στον ανιψιό δήμαρχο της Αθήνας που ήταν στην Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ φτάσαμε στο σημείο η ανιψιά και σύζυγος του δημάρχου να πασάρει και να προλογίζει στον αέρα τα ρεπορτάζ τόσο για τον θείο όσο και για τον άνδρα της που άναψε κερί στο Πατριαρχείο δίπλα στον Εκρέμ Ιμάμογλου!

Η γενική κατακραυγή εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποτυπώνεται σε όλη την επικράτεια. Το ίδιο οργισμένο είναι και το μεγαλύτερο τμήμα της κοινωνίας εναντίον του κυρίου Τσίπρα που, ενώ το Μαξίμου του δίνει πλήθος ευκαιριών να ασκήσει φιλολαϊκή αντιπολίτευση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περιορίζεται στα του κυρίου Κουφοντίνα, στα αστυνομικά μέτρα και λησμονεί ότι η Ελλάς ολόκληρη έχει εξοκείλει, και ότι σε ένα χρόνο από τώρα θα εκραγεί λόγο των χιλιάδων πλειστηριασμών και της ανείπωτης πείνας και ένδειας.

Οι περισσότεροι Έλληνες ντρέπονται βλέποντας στην τηλεόραση να εορτάζεται η 25η Μαρτίου χωρίς τον Ελληνικό λαό. Η Ελλάδα ανοίγει πλέον όλες τις κερκόπορτες και η οργή ξεχειλίζει βλέποντας στο ΒΗΜΑgazino ξένους ηγέτες, ακόμη και την κυρία Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, και τη Γιάννα Αγγελοπούλου αναμεσά τους να εμφανίζονται ως ήρωες του 1821, ενώ οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο.

Η κυβέρνηση έφτασε στο σημείο, όπως έγραψε και ο Μανώλης Κοττάκης, να αγοράζει αγάπη και συμπάθεια με δημοσκοπήσεις «μαϊμού» και δανεικά likes. Ο Κυριάκος Μητσοτάκη άνους, ακατοίκητος και εμφανώς ημισαλεμένος ηγέτης δεν εκτιμά ούτε το λαό ούτε τη Δημοκρατία ούτε τη θρησκεία. Και ο πατέρας του, όπως λένε παλιοί, ήταν άθεος, αλλά ποτέ στην μακρά του πολιτική διαδρομή, όπως έγραψε ο Μανώλης Κοττάκης, δεν προσεβαλε τα σύμβολα και τις παραδόσεις του Έθνους. O κύριος Μητσοτάκης και η σημερινή καταστροφική, γραφική και μηδαμινή σε πολιτικό βάρος Πρόεδρος της Δημοκρατίας παγώνουν στη θέα του ιερού Ευαγγελίου! Πρωθυπουργός και Προέδρος της Δημοκρατίας στην επέτειο των 200 ετών ούτε καν αγγίζουν τις ψυχές των Ελλήνων πολιτών. Είναι πρόσωπα ξένα προς τον Ελληνικό λαό και έτσι θα καταγραφούν στην ιστορία.

Η ελίτ των Αθηνών, η ελληνική οικογένεια «Μουγκάμπε», οι Έλληνες «Τσαουσέσκου», πιστεύουν ότι ο Ελληνικός λαός ξέχασε πόσα υπέφερε και υποφέρει στα χρόνια του μνημονίου. Έχει δίκιο ο Κοττάκης που έγραψε ότι όταν βάζεις την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο εξώφυλλο του ΒΗΜΑgazino η σταγόνα ξεχειλίζει το ποτήρι και η λαϊκή ψυχή επιστρέφει. Ο σημερινός πρωθυπουργός ενδεχομένως με χείριστους συμβούλους επικοινωνίας και πιστεύοντας, όπως όλοι οι Δικτάτορες, ότι θα πείσει το λαό με την καταρρακτώδη προπαγάνδα για όλα τα μέλη της οικογένειας, επισκέφθηκε και την Εθνική Πινακοθήκη μαζί με την κυρία Λίνα Μενδώνη. Καλά δεν του είπαν ότι για ένα διάστημα δεν πρέπει να εμφανίζεται μαζί με την κυρία Μενδώνη; Δεύτερον, οι καλοπληρωμένοι σύμβουλοι δεν του είπαν ότι οι καλλιτέχνες στην Ελλάδα πεινάνε και έχουν να κάνουν μεροκάματο έναν χρόνο;

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σκεφθείτε ποια είναι η κατάσταση στην περιοχή σας. Σκεφθείτε πώς ζούνε χιλιάδες συμπολίτες μας σε όλη την Ελλάδα που πίστεψαν ότι η ΝΔ θα παραμείνει ίδια και ότι θα είναι καλύτερη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σκεφθείτε πόσοι παρέμειναν στο ΚΙΝΑΛ που βάζει πλάτες τη ΝΔ του Μητσοτάκη. Σκεφθείτε την απογοήτευση όλων εκείνων που ψήφισαν Τσίπρα και περίμεναν να δούνε μια αντιπολίτευση εποικοδομητική και αξιόλογη και όχι ένα θέατρο. Σκεφθείτε εκείνους που θέλησαν να διαφοροποιηθούν ψηφίζοντας ΜεΡΑ25 ή Ελληνική λύση.

Ο κύριος πρωθυπουργός παίρνει έναν μισθό στο Μαξίμου. Ο ανιψιός του είναι ο εξ απορρήτων του και ασφαλώς θα παίρνει έναν μισθό. Ο άλλος ανιψιός του είναι δήμαρχος στην Αθήνα και παίρνει έναν μισθό. Η μάνα του ανιψιού είναι σε κάποιες επιτροπές και παίρνει χρήματα. Η σύζυγος του δημάρχου έχει έναν ευπρεπή μισθό ως τηλεπαρουσιάστρια στον ΣΚΑΪ. Η πρώτη εξαδέλφη του, Αντιγόνη Λυμπεράκη, είναι στη ΜΚΟ του κυρίου Σόρος. Δεν υπάρχει αδελφή που να μην είναι κάπου ή έστω σε μια ΜΚΟ. Σίγουρα δεν παίρνουν τους τελευταίους μισθούς. Σίγουρα θα παίρνουν κατιτίς παραπάνω. Ταυτόχρονα χειρίζονται διάφορα budget. Όπως και να έχει, λίγη χρυσόσκονη θα μένει στην επιδερμίδα των χεριών τους. Είναι η πιο πλούσια πολιτική οικογένεια της Ευρώπης. Είναι αυτό που λένε, δεν αφήνει καρέκλα για ελληνόπουλο. Και το χειρότερο, δεν αφήνει καμία ευκαιρία να ζήσει κάποιος που δεν ανήκει στην πολιτικοοικονομική οργάνωσή της και δεν τη στηρίζει στην εξουσία. Όλη η οικογένεια Μητσοτάκη στην εργασία. Όλη η Ελλάδα στην ανεργία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις