Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

H "KAMΠANIA EMBOΛΙΣΜΟΥ" ENAPΞH ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ


 Από τη Δευτέρα, και τις επόμενες επτά εβδομάδες, η μεγαλύτερη «εκστρατεία εμβολιασμού» από την αρχή του έτους θα πραγματοποιηθεί στην Ορθόδοξη Εκκλησία.

Είναι μια νηστεία στην οποία οι πιστοί που έχουν μολυνθεί από πάθη, αμαρτίες, θλίψη, φόβο και ασθένεια αναμένονται σε «κέντρα ανοσοποίησης» σε όλους τους ενοριακούς ναούς και τα μοναστήρια, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Το «εμβόλιο» βασίζεται στην τεχνική της συγχώρεσης και της μετάνοιας και περιέχει το Αγίο Σώμα και το Αίμα του Σωτήρα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Το «εμβόλιο» με τα Ιερά Μυστήρια θα δοθεί σε δύο μέρη: το πρώτο δόση είναι το μυστικό της εξομολόγησης και άλλοι μέσω είναι το μυστικό της Θείας Κοινωνίας.

Το «εμβόλιο» παράγεται από τον ίδιο τον Κύριο Ιησού Χριστό, τον γιατρό της ψυχής και του σώματος, και το «εμβόλιο» είναι ασφαλές (2.000 χρόνια δοκιμασμένο) χωρίς παρενέργειες και στις περισσότερες περιπτώσεις οδηγεί στη σωτηρία των ψυχών.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Προσπαθήστε να συνεχίσετε να ακολουθείτε τα μέτρα πρόληψης από μόλυνση με πάθη και αμαρτίες που προτείνει η Εκκλησία: μετανοήστε, να είστε ελεήμων και να συγχωρείτε ο ένας τον άλλο, να προσεύχεστε και να τηρείτε τις εντολές του Θεού.

Είθε ο Θεός να σας ευλογεί με την αρχή της Μεγάλης και Αγίας Σαρακοστής και η Αγία Κοινωνία να είναι για την υγεία και τη σωτηρία σας!

Ε.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις