Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Ίλιον: Μυστήριο με γυναίκα που πέθανε μισή ώρα μετά τον εμβολιασμό


 Τη ζωή της έχασε μια γυναίκα στο Ίλιον που εμβολιάστηκε σήμερα και μισή ώρα μετά κατέληξε. Αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία - νεκροτομή.

Πέθανε μια γυναίκα 63 ετών σήμερα, μισή ώρα αφότου εμβολιάστηκε σε κέντρο στο Ίλιον.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, έφυγε από το εμβολιαστικό κέντρο και κάθισε σε ένα παγκάκι κοντά στο εμβολιαστικό κέντρο καθώς δεν ένιωσε καλά.

Στο σημείο τη βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις της περαστικοί και μεταφέρθηκε πίσω στο κέντρο όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η γυναίκα δεν επανήλθε στη ζωή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν το συμβάν σχετίζεται με το εμβόλιο και αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία - νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Να σημειωθεί πως παρά την επιβεβαίωση του θανάτου της από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές δεν έχει γίνει γνωστό με ποιο σκεύασμα εμβολιάστηκε.

Για τον θάνατό της, όπως προβλέπεται σχηματίστηκε δικογραφία και την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Ιλίου.

Μάλιστα, αναμένεται να πάρουν καταθέσεις από τα άτομα που έκαναν τον εμβολιασμό της αλλά και από το κοντινό της περιβάλλον.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, η γυναίκα φέρεται να είχε υποκείμενα νοσήματα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σοκ με 4.340 κρούσματα σήμερα

Την ίδια ώρα σοκ έχει προκαλέσει ο αριθμός των νέων κρουσμάτων το απόγευμα της Τρίτης, καθώς ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 4.340 κρούσματα, που αποτελούν αρνητικό ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας, εκ των οποίων 21 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Παράλληλα, οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 72, με την Ελλάδα να μετρά συνολικά 8.017 νεκρούς από την πανδημία του κορονοϊού με το 95,6% να έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις