Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Μυτιλήνη: Kαθηγήτρια αρνείται να φορέσει μάσκα – Ενθαρρύνει τους μαθητές να κάνουν το ίδιο!

ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ: ΤΟ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ Ή ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ! ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΜΑΣΚΑ!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΕΔΩ)

 


Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εν λόγω εκπαιδευτικός μιλάει ανοικτά κατά της χρήσης μάσκας μέσα και έξω από το σχολείο παρά τις παρατηρήσεις που έχει δεχθεί.

Συνεχίζει να μη φοράει μάσκα μέσα και έξω από τις αίθουσες διδασκαλίας, επικαλούμενη ότι η μάσκα της κάνει κακό, καθηγήτρια του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλεται, ενθαρρύνει τους μαθητές της να κάνουν το ίδιο ενώ αρνείται να ανοίξει τα παράθυρα τις τάξης όπως πρέπει σύμφωνα με τις εντολές του Υπουργείου Παιδείας να πράξει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εν λόγω εκπαιδευτικός μιλάει ανοικτά κατά της χρήσης μάσκας μέσα και έξω από το σχολείο παρά τις παρατηρήσεις που έχει δεχθεί από το Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου αλλά και άλλους Διευθυντές Σχολείων όπου διδάσκει προκειμένου να συμπληρώσει το ωράριο της. Επίσης παρατηρήσεις έχει δεχθεί και από τον Προϊστάμενο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τίμο Θεοφανέλλη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εναντίον της υπάρχει προσφυγή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης ενώ της έχει γίνει γνωστό ότι θα κινηθεί η διαδικασία της αυτόφωρος σύλληψης.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις