Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Μαχαιρώθηκε 19χρονος σε συμπλοκή Παναθηναϊκών-Ολυμπιακών! Δίνει μάχη για τη ζωή

 


Ο νεαρός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων ένας 19χρονος, ο οποίος μαχαιρώθηκε σε συμπλοκή οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, το μεσημέρι της 11ης Μαρτίου, στην οδό Αναγνώστου Γογονή, ένα σημείο που βρίσκεται 16 λεπτά από το κέντρο της πόλης των Χανίων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neakriti.gr, ο 19χρονος δέχτηκε τη μαχαιριά από 24χρονο. Τον αιμόφυρτο νεαρό που είναι Έλληνας, εντόπισε περαστικός και τον μετέφερε αμέσως στο Νοσοκομείο Χανίων με το αυτοκίνητό του, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκαν και οι αστυνομικές αρχές που προχώρησαν σε συλλήψεις.

Ο νεαρός οπαδός φέρεται, ότι έχει τραύμα στην καρδιά. Οι πληροφορίες υποστηρίζουν, ότι δέχτηκε χτύπημα μέχρι το μυοκάρδιο, γι'αυτό και απαιτήθηκε θωρακοτομή. Όπως σημειώνεται στην επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας, στη συμπλοκή συμμετείχαν πέντε άτομα, με την κατηγορία που τους βαραίνει κατά περίπτωση να αφορά και στην απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ήδη έχουν υπάρξει συλλήψεις.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σε βάρος τους σχιματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της συμπλοκής και της Νομοθεσίας περί όπλων.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις