Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021

Μέλος Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τον ΚΟΡΩΝΟΪΟ: Η Επιτροπή παίρνει ΛΑΘΟΣ αποφάσεις, έχει ΧΑΣΕΙ τον δρόμο της! [VIDEO]


 Σε δηλώσεις που αν μη τι άλλο προκαλούν αίσθηση για τον τρόπο λειτουργίας της επιτροπής των ειδικών για την πανδημία του κορονοϊού, αλλά επιβεβαιώνουν και όσους τόσον καιρό γράφουμε ότι τα μέτρα-ακορντεόν έχουν αποτύχει πλήρως, προχώρησε η Αναστασία Κοτανίδου, καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. διευθύντρια ΜΕΘ Νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.

Η κα Αναστασία Κοτανίδου, έκανε παρέμβαση στη διαδικτυακή εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών, με θέμα «Πανδημία και κοινωνική συνοχή» που διοργάνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Metron Analysis, Στράτος Φαναράς.

Σε αυτήν παρουσιάστηκε και έρευνα που έγινε στο διάστημα 27 με 28 Φεβρουαρίου και ήταν πανελλαδική και σε δείγμα 1.200 ατόμων.

Όπως είπε στην παρέμβασή της: «Είχαμε ζητήσει εδώ και καιρό να βγαίνει ένα Δελτίο Τύπου μετά την συνεδρίαση της επιτροπής το οποίο να έχει bullets που να εξηγούν για ποιον λόγο παίρνονται τα μέτρα».

Τόνισε ακόμα ότι ο κόσμος γενικά συμμορφώνεται προς αυτά τα οποία λένε οι ειδικοί. «Θα έχετε διαπιστώσει ότι ο κόσμος περιμένει υπομονετικά στη ουρά και κρατάει αποστάσεις. Αυτό είναι πρωτόγνωρο για την χώρα μας. Αν μας έλεγαν πέρυσι τον Μάρτιο ότι θα το έκανε ο Έλληνας αυτό δεν θα το πιστεύαμε»

Αναφερόμενη στην επιτροπή και την λειτουργία της η κα Κοτανίδου είπε: «Η επιτροπή ενώ στην αρχή είχαμε πάρει τον σωστό δρόμο κάπου στην μέση τον χάσαμε και τώρα δεν μπορούμε να ξαναβρούμε τον βηματισμό μας. Γίνονται κάποιες προσπάθειες και δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικές θα είναι. Η εντύπωσή μου είναι ότι όλοι έχουμε κουραστεί. Οι συνεδριάσεις είναι πολύωρες με πολλές συζητήσεις και πολλά θέματα και ενδεχομένως αυτό να μας οδηγεί σε λάθος αποφάσεις και στην λάθος μεταφορά αυτών των αποφάσεων».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Με πληροφορίες από in.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις